adelante_s6 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 valla druid warrior iyi demişsiniz de frost mage paladin takımı geldimi ben biraz top oluyorum :d sheepi dispel edemeyince ben oynayamıyorum o healerla :d paladin warrior ftw :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 zaten sheeplerse war ı drod kacıp stealth olursa sorun yok yine ki frost mage asla kesemesz resto druidi ve manası biter manası bitincede gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adelante_s6 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Wayne said: zaten sheeplerse war ı drod kacıp stealth olursa sorun yok yine ki frost mage asla kesemesz resto druidi ve manası biter manası bitincede gg aynen valla :d o da var ama dispellese bi healer dalsam şöle doya doya :D ne güsel olur aha bu en son frost mage paladinle yaptıgımız arena 2 vs 2 :d 2 kere evocation yaptı adam 5 6 sanie :D paladin de bi ara 1 2k oturup su içti :d ben zaten 19 dakkanın 15 dakkası sheeptim kurban bayramı geçtigi için pek takmadım aslında .. 19. dakkada adamlar dayanamayıp ne bunlar bizi keser ne biz keseriz diyip çıktılar :P efsaneydi http://img175.imageshack.us/img175/5471/adect0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 arena ismine hasta oldum sahin k fans ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 afk with your sister disband ettik bugun hem pve hem pvp yapan adamla olmuyor ne blim gemleri enchantları spec sürekli sorun cıkarıyor bıraktım arenayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 haftada 10 tane oyna keyfine bak :) ben öle yapıorum 5-5 oluor en kötü score haftalık puanımı laıorum season bitmedende full seti toplarım die düşünüorum millet 2.4k lara ucunca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Yok. Siz kotu oynamisinizdir. Mage'in manasi yetmez o combata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adelante_s6 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 iyi oynadım demedim zaten canım 2 kere evocation yaptı adam ben paladinle uraşırken ya da koyunken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Iste Paladin'le ugrasman yanlis =] Mage'e gidin oyle gelirse. Cast ettirmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Title'lar duzeltilene kadar yapmiyorum arena filan, 1 ay oldu allahsizlar hala duzeltemedi, bizim dotumuzden ter damlasin aylarca, adamlar bi title'lari veremesin.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Aynen. Ama puan açısından geri kalmamak için 2v2 kastık biz yine, 2.1k oluruz bugün, ciddi puan lazım. Rogue/Mage/Priest takımı kurduk, oynanışı hem çok eğlenceli hem de verimli. 15 maç yaptık, 1 loss var onda da adamın teki DC oldu. Onun harici gerçekten imba setup. Ama priest'in kabiliyetine çok bakıyor mesela.Ar/prep rogue zaten 2v2 partnerim, çılgın hemo dps, zilyon tane cooldown. Konuştuk baya Swords ve Shadowstep gidicem dedi. Denedik, AR/prep kadar olmasa da başka bir harika spec. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 evocationun cd u 8 dk mı ne deilmiydi 19 dk da 6 evocation ??!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adelante_s6 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 SoulCube said: evocationun cd u 8 dk mı ne deilmiydi 19 dk da 6 evocation ??!? 6 evocationu nereden cıkartın o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 adelante_s6 said: SoulCube said: evocationun cd u 8 dk mı ne deilmiydi 19 dk da 6 evocation ??!? 6 evocationu nereden cıkartın o_O oha ben bunamaya başlamışım nasıl 6 gördüm lan onu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 ShadowStep işin rengine renk katan bir özellik , çılgın rogueların elinde ciddi effective oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Su an AR/PREP'den vazgecilmez ama. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Öyle be wishde arenadan soğmuş biri olarak go hell :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Neyse nerflesinler bakarsiniz keyfinize =] Gecen benim Druid/Rogue yaparkenki mateim geldi `Ya dedi ben artik boyle shadow step olcam ninja olcam.` falan dedi. Ben de `bsg` dedim. Uzuldu cocuk. Patch gelse de Roguelar kendileri secse speclerini =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Rogue takım arkadaşım shadowstep için "Warrior intercept atarken basarsan yer değiştiriyorsunuz." dedi, bu doğru mu? Doğruysa vah warriorların haline? Kite olurlar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Hmm olabilir ama denk getirmesi zor iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Xhunarion said: Rogue takım arkadaşım shadowstep için "Warrior intercept atarken basarsan yer değiştiriyorsunuz." dedi, bu doğru mu? Doğruysa vah warriorların haline? Kite olurlar yani. aha da uygulaması.. Acrono hemo tricks: http://www.warcraftmovies.com/stream.php?id=51922&stream=Stage6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Ne zoru canım, rogue'la pvp yapan adam ondan on kat daha zor işleri becermek zorunda. Warrior'ın ne zaman intercept atacağı zaten bellidir. Motor izin verir mi? Tahminimce verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 2 warrior birbirine aynı anda charge intercept atıncada yer değiştiriyorsunuz zaten? ama stun yiyor ikiside. yani wariora shadowstep atmanın anlamı yokki dibine girip vuramadıktan sonra. ayrıca warrior rogue a intercept niye atsın rogue ile 1v1 combattayken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 videoyu izleyelim sonra yorum yapalım (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Olmaz olur mu sparky, re-stealth çakar bence rogue, bleed tick'ini zamanlayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar