Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sezon 3 Arena takımları bilgilendirme

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Wayne said:
zaten sheeplerse war ı drod kacıp stealth olursa sorun yok yine ki frost mage asla kesemesz resto druidi ve manası biter manası bitincede gg

aynen valla :d o da var ama dispellese bi healer dalsam şöle doya doya :D ne güsel olur
aha bu en son frost mage paladinle yaptıgımız arena 2 vs 2 :d
2 kere evocation yaptı adam 5 6 sanie :D paladin de bi ara 1 2k oturup su içti :d ben zaten 19 dakkanın 15 dakkası sheeptim kurban bayramı geçtigi için pek takmadım aslında .. 19. dakkada adamlar dayanamayıp ne bunlar bizi keser ne biz keseriz diyip çıktılar :P efsaneydi
http://img175.imageshack.us/img175/5471/adect0.jpg
Mesaj tarihi:
afk with your sister disband ettik bugun hem pve hem pvp yapan adamla olmuyor ne blim gemleri enchantları spec sürekli sorun cıkarıyor bıraktım arenayı.
Mesaj tarihi:
haftada 10 tane oyna keyfine bak :) ben öle yapıorum 5-5 oluor en kötü score haftalık puanımı laıorum season bitmedende full seti toplarım die düşünüorum millet 2.4k lara ucunca...
Mesaj tarihi:
Aynen. Ama puan açısından geri kalmamak için 2v2 kastık biz yine, 2.1k oluruz bugün, ciddi puan lazım.

Rogue/Mage/Priest takımı kurduk, oynanışı hem çok eğlenceli hem de verimli. 15 maç yaptık, 1 loss var onda da adamın teki DC oldu. Onun harici gerçekten imba setup. Ama priest'in kabiliyetine çok bakıyor mesela.Ar/prep rogue zaten 2v2 partnerim, çılgın hemo dps, zilyon tane cooldown.

Konuştuk baya Swords ve Shadowstep gidicem dedi. Denedik, AR/prep kadar olmasa da başka bir harika spec.
Mesaj tarihi:
adelante_s6 said:
SoulCube said:
evocationun cd u 8 dk mı ne deilmiydi
19 dk da 6 evocation ??!?

6 evocationu nereden cıkartın o_O

oha ben bunamaya başlamışım nasıl 6 gördüm lan onu :(
Mesaj tarihi:
Neyse nerflesinler bakarsiniz keyfinize =]
Gecen benim Druid/Rogue yaparkenki mateim geldi `Ya dedi ben artik boyle shadow step olcam ninja olcam.` falan dedi. Ben de `bsg` dedim. Uzuldu cocuk. Patch gelse de Roguelar kendileri secse speclerini =]
Mesaj tarihi:
Xhunarion said:
Rogue takım arkadaşım shadowstep için "Warrior intercept atarken basarsan yer değiştiriyorsunuz." dedi, bu doğru mu? Doğruysa vah warriorların haline? Kite olurlar yani.

aha da uygulaması.. Acrono hemo tricks:

http://www.warcraftmovies.com/stream.php?id=51922&stream=Stage6
Mesaj tarihi:
2 warrior birbirine aynı anda charge intercept atıncada yer değiştiriyorsunuz zaten?
ama stun yiyor ikiside.

yani wariora shadowstep atmanın anlamı yokki dibine girip vuramadıktan sonra.
ayrıca warrior rogue a intercept niye atsın rogue ile 1v1 combattayken.
  • Yeni Oluştur...