Madcat Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 System of a down grubunun solistinin ilk solo albümünü dinleyenleriniz var mı? Nasıl buldunuz? 1-2 Şarkıda yine bizi ilgilendiren şeyler geçiyor ( hatta the unthinking majority klibi enteresan) empty walls şarkısını çok beğendim ben açıkçası,klibi de ilginç ana okulu çocuklarıyla geçen bir klibi var,bir uçak legolardan oluşan 2 kuleyi yıkıyor,dev bir ayıcığı deviriyorlar ( saddam heykeli ) vs vs gibi bir sürü ilginç detay var,albümde sorjun kalitesi baya açığa çıkmış güzel olmuş,siz ne düşünüyorsunuz? Lütfen onlar türk düşmanı hede hödö muhabbetine girmeyelim,müzik hakkında konuşalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Ben yanlı buldum hem de dinlemeden. Bu durumda ben de yanlı oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaeL Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 onlar türk düşmanı hede hödö. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 ne kalitesi, turkucunun rock yapani herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 dinlemeden yine boş insanlardan boş mesajlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 arkeynin monoloğuna artı bir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 harika bi sanatçı bu adam.harika bir aktivist ayrıca (bkz: axis of justice) bikaç şarkıyı dinledim albüm fena değil.yine de soad tadı vermez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 ben serj'i sırf sesi için dinliyorum. yoksa bestelerinin öyle çok farklı bi yanı falan yok. klasik şeyler hepsi. güzeldi bu albümde de vokali her zamanki gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Türk düşmanı evet bu yüzden müziğinide konuşmam, doğrudan kendilerini konuşurum. Çünki her müzik grubu böyle ilk önce müziğim der sonra kişiliklerinin popüleritesini arttırmaya bakarlar. Metallica'da Napster ile davalık olduğunda "biz müziklerimizi hayranlarımız için yapmıyoruz, biz bu işi kendimiz için yapıyoruz" demişti. Kısaca aktivistten çok faşistin teki bu adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar