Kalhiae Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 - PC'nin arkasında delikanlı olanlardan. - Tikky d'ye nitelendirilip sadece bir kola icmek ile etrafini kesenlerden ve suretle orda oturmaya yerleri isgal edenlerden. - Espri yapmakla başkasını aşağılamanın farklarını bilmeyenlerden. - Dedikodu yapanlardan +İki yüzlüler. - İyi gün dostlarından. - Selam verirken yanına küfür iliştirenleren örnk.'Naber lem Xeraneci?' - Benim laflarımı kendininkiymiş gibi kullananlardan. - Yalandan[signature][hline]ben jack'in mahvolmuş hayatıyım.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 iyide böle bi konu zaten öçncedne açılmıştı ne oluyo şindi ?[signature][hline]Where is Anatolia? Hades is Forever Paticik.Com icq :147852833 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coronius Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 nefret kusalım diye topic vardı oraya yazsaydın keske...[signature][hline]yiyilen her kazık bir tecrübedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 canı sıkılıyordur.[signature][hline]"keko içiysen kendinden geçiysen" sdasweqr ea $aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 her canı sıkılan yeni bi topic açsın o zaman[signature][hline]Where is Anatolia? Hades is Forever Paticik.Com icq :147852833 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 said: Hadescik, 20 January 2004 16:25 tarihinde demiş ki: her canı sıkılan yeni bi topic açsın o zaman Canimin sikildigini nerden cikardin? Uzgunum o bahsedilen topici gormemisim kilitlenmesini diliyorum..[signature][hline]ben jack'in mahvolmuş hayatıyım.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 ben sana demedim zaten deli canı sıkılıyordur dedi bende her canı sıkılan topic açsın o zaman dedim[signature][hline]Where is Anatolia? Hades is Forever Paticik.Com icq :147852833 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Oraya kustuk buraya gelince yine midemiz bulandı Neeefreeeeeeetttt ediyooom dalkavuklardan yalancılardan sahtekarlardan sınıftaki ka.ar ( birileri ile çıkmak için etrafta dolanan ) kızlardan espri yaptığını sanıp kendi esprisine gülenlerden şerefsizlerden başkalarını aşağılayıp hiç bi şey yapmamış gibi davrananlardan ...[signature][hline]Do your Best ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PsycHeDeLIC Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 bu konu ile ilgili topic açıldığında yoktum bulmaya da kasamıcam buraya yazim. -yalandan -yapmacıklıktan -ikiyüzlülükten -aşk acısından -hata yapmaktan -para kazanmak için deliler gibi yırtınıp karşılığını alamamaktan -hala okuyor olmaktan -yaşlanmaktan -yalnız gecelerden -arkadaşlarımın çok uzaklarda olmasından -kendini bi b.k zanneden boş insanlardan vesaire[signature][hline]Trance Nation Member / (wka Astral @ NBL) Cormamin niuve tenna' ta elea lle au' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 said: Kalhiae, 20 January 2004 16:36 tarihinde demiş ki: Uzgunum o bahsedilen topici gormemisim kilitlenmesini diliyorum.. bende savaşların olmadığı mas mavşi bir gökyğüzğ altında bütü insanların birliok olduğu bir dünya diliyorum[signature][hline]wnJ0h!^3§ !u3§ Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Bende o birlik olan insanların arasında sadece insan adını hakedenlerin bulunmasını istiyorum.[signature][hline]ben jack'in mahvolmuş hayatıyım.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Benim midem boş yeterince kustum ama şahsen orta çağa veya milattan öncesine dönüp elimde bir kılıçla savaşmak isterdim (sorun ölüm değil ama savaşa girmeden havadan gelen bir okla gitmekte pek eğlenceli olmaz :))[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 babacum bana açıklarmısın Biz niye yeni ve daha güzel bir dünya masmavi gökyüüznde tüm albenisiyle dururken sığınaklara koşuyoruz? -pf the wall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 ikide birde açılan "nefret ediyorum" başlıklı yazıları görmek istemiyorum artık[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 ayni threadleri 30kere acanlardan nefret ediyorum.[signature][hline]Absolut, 12 January 2004 19:05 tarihinde demiş ki: Ben uzaylıya uzaylı demem o uzaylı bize merhaba demedikçe. Forumun cop kokmasina karsiyim. copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Böyle birşeyi (bi üstteki topic) yazıcağını tahmin ettiğim ve şaşırmamaktan nefret ediyorum.[signature][hline]ben jack'in mahvolmuş hayatıyım.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 ikide bir her threadde millete laf sokmaya çalışan sürekli sitenin sanki maaşlı çalışanı gibi insanlara ne yapıp ne yapmamaları gerektigini söyleyen kendi kişisel problemlerinden oluşan sinirlerini forumdaki diger üyelere saldırarak geçiren ilk geldikleri zamanlardaki attıkları mesajları, açtıkları konuları unutup arama yapmadan mesaj atan veya thread açan yeni gelen üyelere agzı köpürerek saldıran ve kendini sanki bu sitenin elit(nasıl bi elitlikse o) bi tabakası sanan eski üyelerden nefret ediyorum ps: bu threadde mesaj atmış kimseye degildi lafım[signature][hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Pre UO:R Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 :([signature][hline]my.. (icq) - (site) - (e-mail) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 said: Berk, 20 January 2004 20:48 tarihinde demiş ki: babacum bana açıklarmısın Biz niye yeni ve daha güzel bir dünya masmavi gökyüüznde tüm albenisiyle dururken sığınaklara koşuyoruz? -pf the wall çünkü I can't get no satiscaction! And I'm tryin' to make some girl, who tells me Baby, better come back maybe next week Cause you see I'm on a losing streak That's what I say. I can't get no, I can't get no I can't get no satisfaction, no satisfaction[signature][hline]wnJ0h!^3§ !u3§ Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar