Angelfire Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Şimdi güzel güzel başlayalım sorunlarımızı yazmaya adsl bağlantımız var. Bir adet D-Link 500 adsl router ımız var . Vede sure com un güzel mi güzel bi tanecik 8 portlu switch i var. Elimizde crossover bir adet kablo ve 2 adet birebir ethernet cable ımız var. Hattımız adsl imize takılı ve hat var modemimizden çıkar cross over kablos swithcimizin 8 nolu portuna takılı ve ışıkları yanmakta. 1 nolu portta benim makinem bire bir şekilde switch e bağlı 2 nolu portta kardeşimin makinesi aynen. Sorun mu eveet bu işleri kat ettikten sonra ne yapmam gerekiyor iki makineyi birden nete bağlayabilmek için.( Nete bağlayamadım ama babalar gibi landan oyun oynuyorum iki makineyle beraber) ha bu arada bütün kablolar çalışmakta adsl i her makineye tek başına bağlayınca çalışıyor. Ancak hub la bağlantımı kurduğumda 169.254 gibi ip ler alıyor iki makinede ve net e bağlanamadığım gibi modeme bile ulaşamıyorum. HELP ME[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Switchi'i router gibi kullanmaya çalışmışsın? Bağlantıyı dağıtmaz bildiğim kadarıyla o şekilde.[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 hayır benim modemim zaten router d link in router modeli switch orda dağıtma görevi görüyo sadece[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 hiçmi crossover switchle bağlayanınız yok be[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 crossover bir kablo yerine normal bir birebir ethernet cable denememle oldu sorun kapanmıştır[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar