0nur Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Bugün seninle olmak istedim Rüyaları reddettim dün gece Sabah güneşi camı tıklattı Panjuru kapattım, almadım içeri Şimdi hala Cuma gecesi... Hayaller kurdum geleceksin gibi Bir yıldönümü hediyesi İlk gün kadar heyecanlı sanki Ama yalnız yattım ben Cuma gecesi Gözlerim açık, beklediğim mutlu son Cuma gecesi kasvetli boş bir salon Hiç gelmeyeceksin sandım yanılmadım Öylece kaldım Cuma gecesi... Şimdi hala Cuma gecesi... --------------------------------------------------------------- Hani vardı ya her yanımı saran denizin Sana koşarken ayaklarıma batan sözlerin Hani yüzüne bakarken kanayan gözlerim Hepsini eskiciye verdim dün akşam Bir koltuk vardı ya sarmaş dolaş oturduğumuz Sürprizlerimiz hani karşılıklı bozduğumuz Balıklarımızı da ; ellerimizle boğduğumuz Hepsini eskiciye verdim dün akşam Eskiciyi gördüm bugün Tezgahına bizi koymuş Sordum, hepsi 3 - 5 kuruş Ceplerimi yokladım , O kadar bile yokmuş --------------------------------------------------------------- Martılar ve deniz Şarkılardaki gibi Şarkılarda gezdim bugün Soğuktu ve sensiz Eski kelimelerden biri Anlamını unuttuklarından Nostalji albümüne koy Kaldır bir rafa ; Tozlu ve sensiz Bir ara tek başına yürürken Martıları ve vapuru dinle Hangi iskeleden kalktı biliyorsun Hiç varamadı gideceği yere Gece karanlıkta Soğuktu su ve sensiz Ara bir sokakta gaipten Duyduğun şarkılar Dinleyenleri yoktu onların Kayboldular Üşüyerek ve sensiz --------------------------------------------------------------- Duvarlarımda çatlaklar Her sensiz günde Büyüyorlar Düşmeye başladı taşlar Teker teker Aralandıkça anılar Uzakta bir enkaz var Yolun karşısından gördüm Yine onlardan biri ; Sayısız "yıkıldığım anlar" Okşadığım kollarında Bir yabancı var Ayrılınca uzadı yollar Uzadıkça ayrıldılar Yolun kenarına oturdum Elbette bütün yolların çıktığı Bir yer var Ve oradan , Belki bir dönüş var Dünya hali dediğin Dönüp dolaşmalar Oturdukça karardı bulutlar Hep beyazdılar, ışıksız kaldılar --------------------------------------------------------------- Elin elimdeyken Küçük bir çocuk gülümserdi Ay ışığı üstümüzdeydi Binlerce damla etrafımızda dans ederdi Mum ışığında mektubunu okuyorum şimdi Bir mektup yazmıştın bana Çekip gitmeden hemen önce Sen çok uzakta olabilirsin Ama sevgin hala ellerimde Dalgalar küstü, Bir daha kıyıya çarpmadı Küçük çocuk her gece Yastığında ağladı Mektubunu okuyorum şimdi, Sözcükleri aydınlatan Loş bir mum ışığı Bir mektup yazmıştın bana Çekip gitmeden hemen önce Sen çok uzakta olabilirsin Ama sevgini saklıyorum çekmecemde --------------------------------------------------------------- Binlerce sözcük... Binlerce beste... Bi şarkı yazsam senin için Sonu hiç gelmese Aynı melodi dönüp dursa Sözlerimle başlasa Senin dokunuşunla bitse Nakarat aşkımı anlatsa sana Son nota hep kaçsa ellerinden Bu melodi dönüp dursa aklında Bir sabah takılsa diline --------------------------------------------------------------- Çıkmaz sokakta, Su birikintileri arasında, Yerde bir teneke kutu, Kutunun içi evim... Evimin bir balkonu var Zaman zaman etrafı izlerim Kediler üşüşür, köpekler gezinir Çöpçülerden kaçar, gizlenirim Evim benim, kutu evim Gri duvarları var Soğukla paylaşır, Ona bir yatak veririm Güneş almaz evim , Biraz tozludur Rüzgarda karavan olur , Savrula savrula gezerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar