Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 heroes 3 castle kalesinin ve oyunun en güçlü creature ı, kılıcına ve böyle yanmasına filan bitmiştim zamanında ve çocuk aklıyla "değiştirmiycem işte bu nickimi, adım gibi olucak" demiştim, hala devam işte :)
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 RabbiT said: Do it again mi diyo la? yok dürüye diyor.. di mi?
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Aaaa evet Nuriye diyomuş.
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 hele dadaş hoşmisen dolumisen boşmisen ayakların yan basiy yoksa sen sarhoşmisen
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 ABSU'nun "The Third Storm Of Cythraul" Albümünden
Zetes Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 kalais ve zetes...“çok sert esen ve çok hafif esen” anlamına gelen bu isimler, boreas, oreithya’nın oğulları olup argonaut’lar seferine katıldılar ve harpy’leri tepelediler. sonradan herakles tarafından öldürülünce tanrılar bu iki delikanlıya acıdılar ve onları rüzgara çevirip, rüzgar tanrıları yaptılar.
Lorrotar Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 öz böz kendi uydurmam dünyada 1 tane =)
darkness87 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 14-15yaşlarımdayken asi olduğum zamanlarda ozamandan gelio hep mutsuz,bunalım takıldığım zamanlrdan:D
Donita Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 yıllardır değişmeyen anlamsız msn nikimdi.
MadOrca Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 hazırlıktaydım (orta 1 de olabilir). O zamanlar Maddog nickini kullanıyordum (kovboy oldugun çok güzel bi oyun vardı baya eski oradan arak) neyse, kuzenimin nicki de Orca'ydı. Starcraft çıktıktan sonra dandik bağlantımızla sanane serverina gircektik. Nickleri birleştirelim dedik. MadOrca oldu. Bundan bi 7-8 sene kadar önce kuzenim vefat etti, nick bana kaldı. Öyle işte...
irin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 irin işte bildiğimiz iltahap içinden çıkan kimilerinin midesini bulandıran sarı,pis vıcık vıcık sey,laküün ben agızdan cıkısını begeniorrm.PP asdas
MuDo Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Bi keresinde otobüsle gidiyordum kocaman tabelada mudo collection reklamını gördüm ve hoşuma kaçtı oradan geliyor :D
la_bombonera Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 ben kaçak getirtiyorum arjantin'den gümrüksüz. size de getirtebilirim toptan fiyatına.
Shalafi Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Benimki Tropik ve sulak bölgeden geliyo.. geri döncek para arıyo.. (bkz. Cmylmz Esprileri)
Öne çıkan mesajlar