RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Do it again mi diyo la? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 heroes 3 castle kalesinin ve oyunun en güçlü creature ı, kılıcına ve böyle yanmasına filan bitmiştim zamanında ve çocuk aklıyla "değiştirmiycem işte bu nickimi, adım gibi olucak" demiştim, hala devam işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 RabbiT said: Do it again mi diyo la? yok dürüye diyor.. di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Aaaa evet Nuriye diyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 hele dadaş hoşmisen dolumisen boşmisen ayakların yan basiy yoksa sen sarhoşmisen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 ABSU'nun "The Third Storm Of Cythraul" Albümünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 tamamen bana ait. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 yarısını versene =)))))))))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 HIH. olmas.:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zetes Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 kalais ve zetes...“çok sert esen ve çok hafif esen” anlamına gelen bu isimler, boreas, oreithya’nın oğulları olup argonaut’lar seferine katıldılar ve harpy’leri tepelediler. sonradan herakles tarafından öldürülünce tanrılar bu iki delikanlıya acıdılar ve onları rüzgara çevirip, rüzgar tanrıları yaptılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 öz böz kendi uydurmam dünyada 1 tane =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 14-15yaşlarımdayken asi olduğum zamanlarda ozamandan gelio hep mutsuz,bunalım takıldığım zamanlrdan:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Donita Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 yıllardır değişmeyen anlamsız msn nikimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 hazırlıktaydım (orta 1 de olabilir). O zamanlar Maddog nickini kullanıyordum (kovboy oldugun çok güzel bi oyun vardı baya eski oradan arak) neyse, kuzenimin nicki de Orca'ydı. Starcraft çıktıktan sonra dandik bağlantımızla sanane serverina gircektik. Nickleri birleştirelim dedik. MadOrca oldu. Bundan bi 7-8 sene kadar önce kuzenim vefat etti, nick bana kaldı. Öyle işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 ferrero yaparsa en iyisini yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AntinKuntin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 irin işte bildiğimiz iltahap içinden çıkan kimilerinin midesini bulandıran sarı,pis vıcık vıcık sey,laküün ben agızdan cıkısını begeniorrm.PP asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 cuce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Bi keresinde otobüsle gidiyordum kocaman tabelada mudo collection reklamını gördüm ve hoşuma kaçtı oradan geliyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 ben kaçak getirtiyorum arjantin'den gümrüksüz. size de getirtebilirim toptan fiyatına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Zehir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shalafi Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Benimki Tropik ve sulak bölgeden geliyo.. geri döncek para arıyo.. (bkz. Cmylmz Esprileri) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar