dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 ah ah ne saçma şeyler yahu bunlar.. CAS yapmıyor mu bunları, hesaplamıyor mu? gerisi boş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 eksik yer varsa söyleyin, atlamış olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 bende genişletecek daha küçük sayılar arıyordum tam mesajını gördüm.(pffs ekok muhabbeti =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 LÖPİTO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 ohanes fly. öss lik soru olduğunu sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nexus Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 calculus sorusu bu tahminimce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 yok bence genetik 353tür ben hatırlıyorum öyle şeyler genetik dersinde (2 gün sonraki sınava hiç çalışmamış sina örneği) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Alcadras said: ohanes fly. öss lik soru olduğunu sanmıyorum. geçen sene şu sıralar çıtır çerez niyetine çözüyordum bunları , türev mürev kullanmadan. dershanede çat çat çözemeyene kız yok diyorlardı. yalnız şimdi çözmem 15 dk sürdü , ben de şaşırdım nasıl çözüyormuşuz bunları. zekam gerilemiş ühühü //_o) :( not : türev öğrenince bunu çözmen 20 sn civarı sürer , ama önce bak belirsizlik var mı diye. mesela x 0+'ya giderken cosx/x^2 diyeyim, +sonsuz oluyor limiti. türevini alıp -1/2 yapma , ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar