kopekolduren Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Evet sonuna geldik gibi gozukuyor ,satilik char var orjinal serverde su anda Kain serverinde , malum server transferi gelecek isim de degistirebiliyorsunuz ^^ itemli,itemsiz tekliflere acigiz Char lvl78 sword muse main lvl79 sagitarius 1st subclass lvl78 mystic muse 2nd subclass lvl 40 Treasure hunter 3rd subclass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 up ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 update Mystic Muse subclası lvl 79 char TEON serverine transfer oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SherifTR Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Teona geçtiğine göre satmazsın artık he ^_^ Yaza sublarından birini main olarak değiştirmede geliyo hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 alacak bi sahıs bulunursa satarım her turlu :D gerci mystic muse psikopat olmus diyorlar son updatelerden sonra :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SherifTR Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Olmamı geçen biri bana 11 k vurdu neye uğradığımı şaşırdım ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 :D:D i love mage crits :D cok dagger kestim 1 shot ile :D:D dagger dash basıyor geliyor yanıma ice vortex, invalid target :D akabinde ve detayında pm den bi suru kufur :D ama 11k saglammıs :D benim skorum 8k civarı. bi keresinde giran siegede, ghost sentinel herosuna 3.7k 3.7k mage crit vurdum pespese adam yine beni kestiydi :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SherifTR Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 SherifTR said: Olmamı geçen biri bana 11 k vurdu neye uğradığımı şaşırdım ::o Update: Dün gece siegede lvl 80 sps 16k küsur vurdu ohaa dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar