arc Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 there is no mahir mahir dış mihraklarca internet gündemini oyalamak için uydurulmuş sanal bi kahraman. bunu hala anlayamadınız mı ? yoksa onun gibi mükemmel bir kişiliğin gerçekten de var olabileceğine inanacak kadar safmıydınız?[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 said: SilphatosIce_, 17 January 2004 10:05 tarihinde demiş ki: Hala para kazanıyor mu bu ordaki bannerlardan.CNN Norveç banneri bilem var :) Adam paranın dibine vurdu artık kazanmasada sülalesine yeter heralde o paralar.[signature][hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 sitesini hackliyelim euheauh[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 said: BOccOB, 18 January 2004 20:11 tarihinde demiş ki: said: sanerixx, 18 January 2004 02:54 tarihinde demiş ki: there is no mahir mahir dış mihraklarca internet gündemini oyalamak için uydurulmuş sanal bi kahraman. bunu hala anlayamadınız mı ? yoksa onun gibi mükemmel bir kişiliğin gerçekten de var olabileceğine inanacak kadar safmıydınız? bizim anlayıp anlayamamızı boşver de mahir gibi birini nasıl mükemmel olarak tanımlayabiliyorsun onu söyle öne :) o üstün bi varlik bi kere ahha valla cidden eblekligini boyle kullanabilen insanlara hastayim bu bir ajdar iki olsa gerek bu alemde yaniliyo muyum ahah.[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 harbiden nedir bunun olayı boyle abazanlık boyle cahillik birlesip nasıl o kadar olayı gerceklestırmıs hayret ne kdr psiko insanlar war ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar