Tremour77 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Izmirde duzgun hangi yayinevleri var?Google power yaptim birkac tane buldum ama yeterli degil gibi.Varmidir patide bilen duzgun yayin evlerini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Agora/d&r,cok genis bi kitapligi yok yalniz.Piyasayi takip ediyor o sekil. Karsiyaka-Carsi da vardi birde ismini unuttum orasi baya buyuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Olivies said: Karsiyaka-Carsi da vardi birde ismini unuttum orasi baya buyuk. pan kitap evi dediğin :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Pan kitap evi ve iletişim.Kıbrıs Şehitlerinde bir de Uzak ve Yakın diye iki tane daha var iletişimin hemen yanında ne ararsan bu üçünden birinde bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar