Catrenox Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Merhaba arkadaşlar benim battlefield 2 ile bi problemim var yardımcı olursanız sevinirim. Şimdi sorun şu multiplayer oynamak istediğimde server'a girmeye çalıştığım vakit oyunu yükledikten sonra server ekranına geliyor ve resimdeki hatayı veriyor patch falan yapmadım cd den direkt yükledim cd korsan tabiki yani cd key falan orjinal değil ne yapmam gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 son patch i çekmiştim ben 2-3 hafta önce. bf2_patch_1.41 536mb. oyunu kurduktan sonra direk kurdum hiç bişey yapmadan. pb yi update ettim. 3-5 servera girip oynadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 orjinal olmadan bf2 online oynanmıyo diye biliyorum ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catrenox Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Yok oynanıyor. Orjinal cd key isteyen serverlardan oynayamıyorsun sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar