CANKHAN Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Sintisyzer said: 10 sene once bulunmuş olsa bence bulan kişi/kurum çaktırmamazlık gibi bişi yapamazdı, dünyanın yöneticisi olmuş olurdu :D Bu icadın yapıldığını farzedersek,bu durumda zaten dünyanın yöneticileri tarafından yapıldığınıda kolaylıkla farzedebiliriz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Benim bildigim atomik capta teleportation yapilmasi 3 sene once ba$arildi... Zaten sorun maddeyi parcaciklara ayirmak degil ba$ka yerde AYNI $ekilde toplamak. http://news.zdnet.com/2100-3513_22-5238136.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 In physics, a wormhole is a hypothetical topological feature of spacetime that is essentially a 'shortcut' through space and time. A wormhole has at least two mouths which are connected to a single throat or tube. If the wormhole is traversable, matter can 'travel' from one mouth to the other by passing through the throat. While there is no observational evidence for wormholes, spacetimes containing wormholes are known to be valid solutions in general relativity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 kaynak belirtmeden böyle şeyler koymayın lütfen http://en.wikipedia.org/wiki/Wormhole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Simdi ilk olarak hicbir sey babasinin hayrina uretilmiyo. O arastirmanin parasini veren ya devlet ya ozel kurum, ki onlar da bi sonuc bekliyolar. Quantum Computing arastirmasinda onde yer alan bi ekip var Kanada'li, adamlarin 9. yili bu iste; parayi nerden buluyosunuz diye sormustuk, o dert diil ya, para veren cok demisti. Bu kadar para akitiliyosa, bulundugu vakit birilerinin himayesine gecmesi de gayet dogal. Bunun disinda, soz konusu asiri derecede hesaplama oldugundan dolay Quantum Computing (QC) bulunmadan bu isin olabilitesi oldukca zor. Ancak QC bulundugu vakit guvenlik sistemleri olsun, yasamsal sistemler olsun vs. bunlarin hepsinin bastan gozden gecirilmesi gerekeceginden, kimsenin o noktada Molecular Transportation'a odaklanacagini sanmam. Mevcut arastirmalari yapanlar ancak buna destek cikar gibi bi oneri sunulabilir ancak sahsi gorusum, insanlar o noktada Enigma zamanindaki gibi RSA'in yerine gececek baska bi algoritma bulmaya ugrasacaklar ve paranin cogu oraya akitilacak. Son olarak da uzay arastirmalarinda kullanilmasi daha muhtemel. Ortada olan seyleri gelistirmek, daha once yapilmamis seyleri gelistirmekten daha cazip. Bir sonuca varilabilecegini biliyor cunku insan. Ote yandan herhangi bir sonuca ulastigini bile farketmeden arastirmak oldukca zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Waqas said: Benim bildigim atomik capta teleportation yapilmasi 3 sene once ba$arildi... Zaten sorun maddeyi parcaciklara ayirmak degil ba$ka yerde AYNI $ekilde toplamak. http://news.zdnet.com/2100-3513_22-5238136.html doğrudur +1 Yine de böyle birşeyi insan vs üzerinde denemek rus tuleti gibi birşey olur. Düşünün Tokyo'daki labde kendinizi atomik bazda taratıyorsunuz ve re-rez edileceğiniz noktayı makine 4 boyutlu sonsuz uzay üzerinde hesaplayamamış olsun, ve kendimizi Guatelemala'nin bir köyünün altında, 3000 metre derinlikte respawn olmuş bulalım, pek de hoş olmazdı. Tek kanal döneminde izlediğim The Fly filminde jibon maymununun makineden içi dışarıda dışı içeride olarak çıktığı için anında öldüğünü hiç unutamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Waqas said: Benim bildigim atomik capta teleportation yapilmasi 3 sene once ba$arildi... Zaten sorun maddeyi parcaciklara ayirmak degil ba$ka yerde AYNI $ekilde toplamak. http://news.zdnet.com/2100-3513_22-5238136.html Verdiğin link deki DNA Computers'a bi baktım da adamlar hayvanlar üzerinde denemelere başlamışlar quantum noktaları falan. İşte o zaman Fakin best har-super imbamsı bişeyler olur diye düşünüyorum.Bknz Transformers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 uu cidden dsunmek istemiyorum QC geldigi zaman RSA in halini. gitti guzelim 3 milyar digitli asal sayilar :D sen kas yillarca her sene buyutmek icin o asal sayiyi. lap diye yontem cope atilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar