Spartan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 kadıköyde olan ve port almayı düşünen varsa, taşındığım için portumu devretmek istiyorum. Özel msg dan ulaşabilirsiniz.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 merak ettim nasil portunu satabiliyorsun .... sözleşmede port'un kime verilebileceğini sadece TurkTelekom tayin eder diyor.. hadi diyelim ben şuşuşu telefona taşindim portumu oraya aktarin dedin , adamlar üye olarak hala seni görüyor olacak ... üyeliğini nasil bir diğerine vermeyi düşünüyorsun ???[signature][hline]I love my solitude¹ ¹Yalnızlığımı seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 aboneliğini başkasına devredersin yasal yoldan yapılır bu. ama adsl aboneliğini ilk 6 ay başkasına devredemiyorsun sanırım. daha eski aboneysen bilemicem tabiki. birde şöyle bir durum var: eğer ben eski bir aboneysem ve bulunduğum yerde port kalmamışsa ve talep te varsa ve elimdeki port u artık istemiyorsam başka biri ile anlaşıp aboneliğimi kapattırmak yerine o kişiye devrederim. bunun için para alıp almayacağım telekomu yada bir başkasını ilgilendirmez. portu o adama devretmeyipte kapattırsaydım aboneliği muhtemelen sıradaki kişiye vereceklerdi portu.[signature][hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898 Grafiker ( Corel Draw & Photoshop ). Autocad öğrenmek zorunda kalmış olan kişi. Fizik okumayı bilinçli olarak seçen bilgisayar manyağı ve ruh sağlığı yerinde olmayan biri. sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki: Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 said: kavel, 17 January 2004 05:08 tarihinde demiş ki: aboneliğini başkasına devredersin yasal yoldan yapılır bu. ama adsl aboneliğini ilk 6 ay başkasına devredemiyorsun sanırım. daha eski aboneysen bilemicem tabiki. birde şöyle bir durum var: eğer ben eski bir aboneysem ve bulunduğum yerde port kalmamışsa ve talep te varsa ve elimdeki port u artık istemiyorsam başka biri ile anlaşıp aboneliğimi kapattırmak yerine o kişiye devrederim. bunun için para alıp almayacağım telekomu yada bir başkasını ilgilendirmez. portu o adama devretmeyipte kapattırsaydım aboneliği muhtemelen sıradaki kişiye vereceklerdi portu. aynen öyle. bu yasadışı birşey degil..gayet yasal yollardan başkasına aktarıcam aboneliği.sıra beklemeden almış olacak. 2001 eylül den beri aboneyim.Bilmeden yorum yapmayın arkadaşlar.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rickatlas Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 simdi soyle anlatayim Fatihde adsl yokken yani eskiden bizim adlslerimize internet cafeler 1000 dolara kadar para verdiler Turk telekoma gittigimizde adsl hattının devredilemiyecegini yalnızca nakil olabilecegini ogrendik yani sonucda x insana kendi hattınızı nakil ediyorsunuz satamıyorsunuz buda su sonucları doguruyo bu x insan nasıl guvenilir yani belki cok uzak bir ulkeyi devamlı arayacak belki 900 lu hatları arayacak hmm bana dilekce verip kapatmaktan bahsetmeyin bu sekilde kapattıgını bir numarayı 2 haneli guvenlik numarasıyla acabiliyorsunuz yani sonucda 99 kere denemeyle hatlardan anlıyanlar bilir sonucda hicde akıllı bir sey deil ve bizde o zamanlar bu 1000 dolarlardan olduk kımseye guvenip satamadık guvenilmezzde zaten hem telefon hattının lotu bir amacla kullanılmasıda ver teror eylemi cinayet soygun falam sonra bu hattın sahibi ceker tabiiki sonucda bence adsl hattı satmaz zaten imkansız nakil etmek baskasının hanesine ise cok cesaret isi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rickatlas Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Adsl hattı devredilemez satilamaz anca telefon aynı kısıye ait olmak kaydıyla baska yere nakil edilinebilir telefon satildiginda veya devredildiginde adsl hakkı koybolunur . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar