Farinal Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Evet gittim en zor dalı seçtim yani Weaponsmith/Armorsmith dalını ve structure arkadaş çatır çatır level atlarken ben takıldım kaldım. 18im. Armorlar abuk subuk şeyler istiyor bulamıyorum, silah bi sword yapabildim o da azıcık xp veriyor. Acaip yardım lazım trader varsa burda lütfen bana sahip çıksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 ben structures ile kasmıstım o zamanlar cok basitti gungan head craft edip 1 gunde master oluodk ama onu da nerflediler snrm. yani kolay bir yolu yok master trader olmanın sanırım şu anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shalafi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 imdak!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mirally Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 eskiden en fazla resource harcayan schematic en fazla xpyi verirdi. bu nedenle her schematic öğrenildiğinde kontrol etmek ve en fazla miktar - bulunabilirlik oranı ile kasmak mantıklı idi. gidip de weaponsmith kasarken spesific resource isteyen şeylerle kasmak çok çok zordur. bu nedenle spesifik alt kategori istemeyen schematiclere yoğunlaşmak gerekir, daha fazla resource ve zaman harcasan da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 harcasanda da..en iyi xpyi veren onlardir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 günlerce kastım artisan 4334 yaptım... gerçekten çok uzun sürdü insan craft özürlüsü olmasın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shalafi Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 o ne la :D ben Droid engineer ı macro olmadan elle kastım.. 3 ay mı sürdü ne kadar sürdü :S gerçi okuldan gelip 2 saat kasıyodum sonra sıkılıyodum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 sen rifledın rifle t-21 vardı elinde şeye benziyodu...olur ya işte ona :D bendede vardı hatta sen para vermistinde öle almıstım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar