Lexius Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Kendimi kaybediyorum her soluk aldığımda Duman duman yargılıyorum her saniyeyi Kaybolmuşluğun arifesindeki notalarımın içinde Hiçliği yaşıyorum her bastığım sessiz melodiyle Sayfalarca yazdım , çizdim olmadı o senfoni Sessizlikte nefes aldım, aradığım şey boşluğun sesi Derinlerden inerken kalbime doğru ritmi buldum "tik tak" Kulağımda yankılanan her saniye ölüm çalan saat sesi Piyanomun tuşlarına dokundum siyah beyaz yaşamım gibi Her telden çalıyor bir sefa bir akşam hüzün yeli Özledim yaşamın kıyısındaki uçurumda esen hüzünlü meltemi Ve kadehimde yok oldum,aklımı masaya koydum , Bir kurşunla yok oldum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 bunun üstüne kendi bilgisayarımda olsam açardım bildiğim en duygusal parçaları, yanında da dolabımdaki yarım kalmış votka rakı ve biraları(biralar yarım değil tabi :P) içerdim sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 çook güzel yazmışsın bunu okuyan her arkadaşa gitsin dinlediğim parça Metallica ''Unforgiven'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar