sunthewhich Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Ben 18-135 önermem. 3 lens yazıcam, bunlardan birisini alırsan mutlu olursun, belirttiğin aralıkta. 1. senin dediğin 18-70 2. Tamron 17-50 f2.8 3. Yeni çıkan Nikon 16-80 VR Zoom lens olarak > 70-300 VR al. Foto makinası ise artık alda ne alırsan al :D (şaka bi yana d40x bilmiyorum nasıl, d60 çıktı birde yeni onada bak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 tavsiyem d80 50mm 1.8 lens 18-200 3.5 vr lens cooook uzun sure cogu ihtiyacini gorecektir.. 50mm yazmamin sebebi, nikonun urettigi fiyat kalite orantisinda bildigin en iyi lens derim.. d40 da cok cok tatli makinedir..ama diyafram ve shutter icin ortak tek bir jog dial a sahip..d80 de her birine ozel jog dial var.. baskada arada dehset veren bir ozellik farki yoktu sanirim.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Zaten D40'a 70-200 F2.8 tak, D3'te kalitesiz bir lens tak, 18-55 kit lens mesela. 70-200 takılmış D40, D3'ü 100e katlar. Önemli olan lens çoğu şartta. Makinayı değiştirirsin 3-4 senede bir, ama lensler ilelebet seninle kalır. Bazı lenslerden kar bile edersin aldığın fiyata göre. Bir 600mm prime lens'in fiyatı 8000 dolardan fazla. Tek bir lens bu. Makinayı fazla kafana takma yani. Genede D200 öneririm veya 300. D3'ü eledik fiyatından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 abi al artık şu makinayı sende kurtul bizde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 sonunda webcam aldim diye bi mesaj gelecek ondan korkuyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 kimono aldım diyebilirim adasdasfas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 d200 siparişi verdim. fisheye da söyledim 1 adet extradan. 18-70 objektifte söyledim bi tane de minolta 70-210 var bende ama acaba nikonun bodye uyar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 D3'ler, 70-200VR'ler .. konuşturdun bizi burda.. Sonra yaptığına bak .. bık bık :) Hayırlı olsun, iyi seçim olmuş. Eski model Ai/Ais lenslere de bakabilirsin, ucuz olur, işi öğrenirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 japonya'da objektifler baya ucuz zaten ya. istediğim her şeyi aldırabilirim. hele ikinci el objektifler sakız fiyatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 İlla senin için 2. el lens alırım mı demeye getiriyorsun işi. tmm 50mm f1.2 bak bi bakiim B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 fisheye' ı kaç kere kullanacaksın acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sevenos Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 asinanyavuz said: Ferrero said: Nikon, Canon, Olympos dışında önermeyin lütfen... ayıp ettin. Pentax K10D ya da Pentax K100D diyebilirdim halbuki. Bir pentaxcıya sor anlatsın, hatta o kesmezse bir piyasadaki objektiflerin karşılaştırmasını yap :) çok doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 An itibariyle makinem geldi. d80'e karar vermiştim son olarak. araştırmalarıma göre d200 le aralarında fiyat bakımından uçuk fark olmasına rağmen teknik açıdan en önemli farkı d200 ün aluminyum gövdeye sahip olmasıymış vs. yanında 18-135 lens aldım. fisheye ikinci el hafif çizik bulmuşlar almayın dedim ne olur ne olmaz. yazın japonya'ya gittiğimde eksiklerini tamamlamayı düşünüyorum tabi eksiklik hissedersem :) yardımcı olan herkese teşekkürlerimi borç bilirim efenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Arada 200 ytl fark var demiştin ? Ayrıca magnezyum kasa, alimünyum değil :P Neyse hayırlı olsun, sonunda aldın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 değilmiş yodobashi nin sitesinde 200 ytl fark yazıyordu fakat değil dediler. sağol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 değil. 500ytl falan vark var. magnezyum kasa da d80 in kasası benim bildiğim de yanlış hatırlıyo olabilirim. bende de aynı alet aynı obj. var. güle güle kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 sağolasın. yüksek iso da sıçıyor diyorlar makineye henüz deneyemedim. hafıza kartı kaybolmuş gelirken. alıcam bi tane denicem. d200ün gövdesi de kauçuk kaplama mıdır peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 10-20 veya 12-24 luk genis acılar ne kadar Japonya'da bilgin var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 eet kauçuk kaplı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 mutos said: 10-20 veya 12-24 luk genis acılar ne kadar Japonya'da bilgin var mı? www.yadobashi.com burda her şey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 evet arkadaşlar. ilk çekimleri yaptım d80 le ve açıkçası çokta memnun değilim. kimse beni uyarmadı ama yüksek iso değerleri tam bir felaketmiş. çok moralim bozuldu. eli titrek bi genç olmasamda düşük iso değerleriyle yüksek netlik yakalayamayan beni acayip hayal kırıklığına uğratmıştır. nerdeyse telefonumla aynı derecede bir kalite. büyük grenler fln. off unutmalıyım bunu. moralim bozuluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Ferrero kusra bakma ama biraz bu işten fazla anlamadığın için böyle düşünüyorsun. D80 şuan piyasadaki en iyi orta seviye makinelerden biridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 katılıyorum, ferrero yüksek isoda bile gayet iyi çekimler elde ettim d80 le. tamam 3200 o kadar iyi değil, ama stabil tutulursa hiç de fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 örnek vermek gerekirse; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 bu paraya daha iyisini beklerdim açıkçası. sağ kol altında hep tripod taşıyacağız artık, anlaşıldı :( zamanla belki öğrenirim. 30 pozlamayla yaptığım saçma bir öngörü aslında bu. ileride bu sözlerimden pişman olacağımı düşünmüyor değilim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar