Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir soru ??

paraplegic reverie

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar 2-3 gün önce laptop uma dökülen sıcak-şekerli çay tüm board'u çürüttü..

yaşadığım yıkımdan sonra hayırlısıyla ve gücüm yettiğince yenisini almakta karar kıldım.. fekat laptoplar ve özellikleri içerisinde gezinirken belki de çok önemli olmayan bir şey dikkatimi çekti..

şimdik benim alıcağım laptop internet kullanımı, müzik depolama, yazı yazma vs. amaçları ile kullanılacak, herhangi bir grafik programı kullanma ya da oyun oynama amacı güdmeyecek!!

bu amaçlar doğrultusunda bir kaç seçenek belirledim.. fakat genel olarak bi bilgi edinmeye çalışırken şu kafama takıldı;

işlemcisi yüksek olan bir laptop un önbelleği daha düşük, tam karşıtı olarak da önbelleği daha yüksek olan bir laptop un işlemcisi yavaş..

benim kullanma amacım için önbelliğin daha hızlı olması daha avantajlı olabilir diye düşündüm..

efendim görüşlerinizi bekliyorum, gereksiz ayrıntıda mıyım diye?
Sosyal ağlarda paylaş

Lenovo SPP
kod olarak 536686 gir. Shareholder discount larindan yararlanarak laptop alabilirsin burdan.

lenovo IBM in yeni adi.

Lenovo X61 serisini oneririm, hatta sen oyun falan oynamayacagin icin X61s al, 12.1 inch ekran ama gayet buyuk. X61s ler Low Voltage processor kullaniyorlar, ve daha hafif ve inceler.

Ve en sevecegin ozellik, basina gelenlerden sonra: Lenovo larda keyboard una sivi doktugunde kesinlile laptopun icine girmiyor, direk laptopun altindan deliklerden cikiyor, yeni yaptiklari bir teknoloji, ve dusurmeye karsi da dayaniklilar cunku gyro sensorlar sayesinde harddisk dusme hareketiin farkettiginde kafasini kilitliyor ki bilgilere zarar gelmesin.

Verdigim shareholder sifresi ile (illegal degil bu, slickdeals.net den buldum, ben de kullandim) %20 gibi bir indirim de alabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...