Brigand Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Arkadaşlar Vista ultimate x64 kullanıyorum. Bazı dosyalar ve klasörler silinmiyor. Permissionlarına bakıyorum, bakma yetkim yok. Ben administrator grubundayım. Ama permissionlar ile ilgili bir sorun var. Hiçbir şekilde ne permission değiştirebiliyorum ne de dosyayı silebiliyorum editleyebiliyorum vs... Ne yapmam lazım :/ Unlocker programını denedim ama Vista üzerinde sorunlu oluyor. Çalışmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 her ne kadar admin grubunda olsan da admin olarak girmedikçe sana o yetkilerin hepsi verilmiyor sanırsam.. admin olarak girip denedin mi? ya da safe mode.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 C:>takeown /F "Gamesklasor" /R /A gibi bir komutla hallettim sonunda oper mesajın için saol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar