Llama Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 2.5 yaşında olan güzel bi siyam kedimiz vardır bunla cişleşmek isteyen erkek adaylara ihtiyacımız var : ) eğer böyle bi düşüncesi olan varsa benle irtibata geçerse sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 ben olsam çişleşmek isteyeni eve sokmam =P çiftleşmek için eş arıyorsan ama diab ve wendigoya danış derim, süper karizmatik siyamlar mevcut ellerinde birkaç ilde sanıyorum benimkiler senin -daha doğrusu müstakbel gelinin- işine yaramaz artık maalesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Nefr said: ben olsam çişleşmek isteyeni eve sokmam =P heheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 "Tokmakçı mı lazımdı " geldi aklıma geceyarısı vardiyalarından ahah.. Bulamadım da topiği alıntı yazamıyorum eheh.. Siyam bir kızı olan var tanıdığım. İşine yaramaz eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 saatlik 3 ytl gecelik 60 haftalık 400 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 bu durumda 1 gece 20 saat mi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 aynen 1.2 yaşında :) erkek siyam ama istanbulda gecelik 20 ytl :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 oyyoyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Çifleşirken yaş farkediyomu? genç erkek vs yaşlı dişi falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 genç erkek iidir:) şuandada moda ztn :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Ar edep namus kalmamis arkadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Buzx said: Çifleşirken yaş farkediyomu? genç erkek vs yaşlı dişi falan? spermi olsun yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 bende istanbulda düdükleticek dişi siyam kedisi arıorm bu arada:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar