SbNN Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 2-3 hafta önce Pamuk'umu kaybettim ve evin içinde acayip bir boşluk oldu. İlk başta bir daha kedi almam diyordum ama olmuyor işte .. Alacağım galiba. Para verip almak istemiyorum hayvancıkları .Böyle bildiği tanıdığı olan vermek isteyen veya ilanların olduğu bi site bilen birisi var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 kaç aylık istiyorsun? Yavrumu, yoksa biraz daha büyük mü olacak. Ben 2 tane baktım işyerinin orda. Eğer izmirdeysen senin için arayabilirim kedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 3-4-5 aylık falan olabilir yani 1 yaşından ufak olsun. Ayrıca İstanbul'dayım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Bulursam haber veririm. Güzelce bantlarım sağını solunu veririm MNG kargoya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 eğe acil değilse bir iki aya kalmaz bizim iran kedisini yavrulatcaz sana da bir tane verebilirrm, istanbuldayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar