cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Perşembe akşamı itibariyle edit: ik ikişiye ihtiyacımız var; sixoms, toggie subzero ve antikor. oynuyonuz mu ? Evet efendim çoğu kişinin vizesi falan bitmiştir, benim bitmedi hala ama bu hafta son fizbanla konuştuk bi maç yapmanın zamanı geldi artık diye düşünüyoruz=) tekrarlamama gerek yok sanırsam, öncelik yine eskilerin olacak, yazıcam şimdi listeyi unuttuğum isim olursa eskilerden msg atar ekleriz 6v6 moda olsun diyoruz, maç tarihini 8 aralık c.tesi olarak düşündük, saat de büyük ihtimalle gündüz maçlarının son saati ya da akşam maçlarının ilk saati olur klasik yani 5-6 falan olabilir sahayı da her zaman alanlardan biri alır modadan 7v7'ye çıkarsak ayar çekeriz belki kalamışa kadrodan nolur nolmaz 2 kişi holy ve kendere ayırıyoruz kaleci olaraktan gelenler: fizban cavanagh bu listeden ve unuttuğum eski varsa onlar da dürtsün ekleyelim: arcane babacum dela holy kender sabonis jankis sly one griz esh bathory mr.bomb khala ek olarak son maçta gelen transferler sixoms,wishmaster hadi yeni sezon hayırlı olsun=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 kisses ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 iyileşmiş olursam katılırım. şu an hala omzum ve bacağım sakat :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 adam bulunamazsa dela'nın cagrılmasını talep ediyorum. yada dela gelicekse fazladan bi adam cagıralım. cıkısta dota var mı dota? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 eski derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 tmm sly, perşembe fln haber verirsin sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Oynarım dayıço. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 dota atarız ya hehe,önce koko yaparız sonra dota ya da winning=) @toggie:4 yıl önceden beri maçlara sık sık gelenleri kastettim eski olarak,önceki maçlara gelenlere yer ayırıyoruz eksik kalırsa tamamlıyoruz gelmek isteyen arkadaşlarla onları da bi sonraki kadroya direk dahil ediyoruz gelmek isterlerse geliyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 fizban cavanagh sly(belki) bathory griz +2(kender/holy) ek olarak gelirse diye hill'i de ekliyorum maça kalite katması açısından ve eğer eksik çıkarsa eskilerden son maçtaki wishmaster geliyor bana söyledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 nasıl katılınıyor bu halısaha organizasyonuna? Bir kadronuz var hep onlar mı oynuyor? Mesela newbie ler gelebiliyor mu? ok cevap verilmiş pardon.. tamam bende gelmek isterim yer olursa :) sonunda dota da varmış oh mis :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 ilk yedek subzero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 sabo'nun gelme ihtimali var bi de apex'i unuttum onu da ekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 kesin degil gelisim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Basında çıkan haberlere açıklık getiren suBzer0 " Hiçbir futbolcu yedek kalmak istemez , ben antremanlarda çok çalışıyorum sonuçta bu hocamızın taktiridir , benim oynayıp oynamamam önemli değil takımın başarısı önemli" diye konuştu. DHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 rugby maçı olmasaydı gelirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Ben oynayamayacağım ama izlemeye gelebilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 hala mı sakatsın be tuna=) oynayabilicek olursan sölersin yer ayarlarız abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 temiz döner maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 2 kaleci banko gelsin sonra maçın zevki kalmıyor organizatörler uyumayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 holy kender kaleci olurlar artık öle düşündük baştan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 cavanagh said: fizban cavanagh sly(belki) bathory griz khala dela +2(kender/holy) kaleciler onay verirse 9 kişi falan oluyoruz arcane oynayabilicek duruma gelirse onu da eklicez sabo belki gelebilir eksik çıkarsa wishmaster da geliyo ilk yedek te subzero kadro hallolcak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 olm bana mac saatini 1 saat onceymis gibi soyleyin de vaktinde gelebileyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 lol ben 2 saat evel diye düşünmüştüm aslında=) zaten bu sefer de öle son 5 dk gelirsen 11 kişi napar bilmiyorum=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 hic gelmem lan o zaman ne dayak yiycem sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 ahah=) işallah sly'ın sakatlığı geçer de gelebilir holy&kendere de msg attım onlar da bi onay versinler bi saha alıp kadro kurması kalsın geriye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar