Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sizce karşı cinsten dost olur mu?

Pakize

Öne çıkan mesajlar

said:
elesso, 17 January 2004 22:58 tarihinde demiş ki:
taraflardan biri fatih ürekimsiyse kesin olur

ya o zaman karşı cins kavramı söz konusu olmaz ki :D

bence olur karşı cinsten dost. ama ilerleyen samimiyeti tarafların ne şekilde kullandığına bağlı.[signature][hline]If only I could breathe to see the sun of May...
Sosyal ağlarda paylaş

Bu sorunun cevabı insanların kendi içlerinde yatıyor galiba yani her insan farklıdır sonuç olarak hep bir çelişkide kaldı bu sorunun cevabı hepte böyle kalıcak çünkü her insanın düşüncesi farklıdır.Bir çok yerde sordum fakat hep çelişkide kaldı şimdi oldugu gibi nise arkadaşlar bana göre oolur ben eğer bir insanı dostum olarak görmüşsem hiç fark etmez cinsi fakat karşı cinsinde düşüncesi iradesi kuvvetli olması lazım bence
Sosyal ağlarda paylaş

abi iki tane cidden çok yakın arkadaşım var.ikisinede dostum diyebilirim.biri 10 senedir biri 5 senedir tanıyorum. arkadaşlarımın ikiside bulundukları ortamların cidden en güzel kızlarıdır(biri voleybocu,biri danscı).son 5 seneyi alırsak sanırım 9 kız arkadaşım oldu.yukarda belirttiğim sebebten bütün kız arkadaşlarım,bu iki arkadaşımı kıskandı.hatta bi tanesi benden bu yüzden ayrıldı(öss'ye 2 ay kala).bazen ikisi birbirlerini kıskandılar.

hiç bi zaman ikisinden birine yan gözle bakmadım(gece bende kaldığında,benim yatağımda,bana sarılarak uyuya kalmasına rağmen.)hani bunlardan birisi bana aşık diye bi ihtimal uyduranlar için bende öle yakışıklı bi adam değilim.hatta şişman bi adamın.bi tanesinin 3 senedir süren bi ilişkisi var.erkek arkadaşıylada aram iyi.oda iyi bi arkadaşım.hatta ve hatta yakınlarda(finaller bitsin) bu arkadaşlarımdan bi tanesinin,yakın bi arkadaşını bana ayarlasın diye baş vuracam. :)[signature][hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz:
Bir zamanlar fırtınalar estirirdim
Bilmiyorumki kafam çok karışık.?
Sosyal ağlarda paylaş

bence de zaman zaman karşı cinsten dost olur, benim de var böyle 1 2 dostum dedğim hatta kardeşim gibi gördüğüm insan.

ama genel olarak ateşle barut yan yana durmaz, patlama potansiyeli yüksektir. ha bu patlama yıkıcı mı olur yoksa güzel bir şeyler mi oluşturur o o anda orada bulunan ateş ve baruta göre değişir :)[signature][hline]Trance Nation Member
P.L.U.R!

(wka Astral @ NBL)

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ra_d, 17 January 2004 23:52 tarihinde demiş ki:
abi iki tane cidden çok yakın arkadaşım var.ikisinede dostum diyebilirim.biri 10 senedir biri 5 senedir tanıyorum. arkadaşlarımın ikiside bulundukları ortamların cidden en güzel kızlarıdır(biri voleybocu,biri danscı).son 5 seneyi alırsak sanırım 9 kız arkadaşım oldu.yukarda belirttiğim sebebten bütün kız arkadaşlarım,bu iki arkadaşımı kıskandı.hatta bi tanesi benden bu yüzden ayrıldı(öss'ye 2 ay kala).bazen ikisi birbirlerini kıskandılar.

hiç bi zaman ikisinden birine yan gözle bakmadım(gece bende kaldığında,benim yatağımda,bana sarılarak uyuya kalmasına rağmen.)hani bunlardan birisi bana aşık diye bi ihtimal uyduranlar için bende öle yakışıklı bi adam değilim.hatta şişman bi adamın.bi tanesinin 3 senedir süren bi ilişkisi var.erkek arkadaşıylada aram iyi.oda iyi bi arkadaşım.hatta ve hatta yakınlarda(finaller bitsin) bu arkadaşlarımdan bi tanesinin,yakın bi arkadaşını bana ayarlasın diye baş vuracam. :)

Ewet iyi bilmissin su anda aklimdan gecen senin farkedemedigin ancak onlarin besledigi platonik duygular olabilirligi..
Zaten erkege asik olmak icin yuz guzelligi yetmez ..o yuzden yakisikli deilim bana asik 0olmalari imkansiz deme..
Daha cok espirituellik,kivrak zeka,parapul,kibarlik falan aranir...
daha nasil anlamazsin bilmem kiz senin yataginda sarilarak uyumus pes yani....[signature][hline]Ella es una hermosa mujer...
Sosyal ağlarda paylaş

ya 10 senedir tanıyorum bu insanı.
yani 12 yaşımdan beri.ben ona nası öle bakayım.her zaman göbeğimle oynar.o zamanda yana yana yatıyoduk.öle göbeğime sarılıp uyuya kaldı.

şaçmalamayın yaw olamaz öle bişi.yani peşinde koşan adamları düşünüyorum.lan manken gibi herifler koşuyo peşinden.ayrıca her zaman kendi erkek arkadaşlarını, aşklarını anlatır.konuşur tartışırız.[signature][hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz:
Sosyal ağlarda paylaş

zaman&mekan meselesi.. 2 sevgilide dostluğu paylaşabilir, 2 dostta sevgili olmayı paylaşabilir.. ne bilim hormon seviyelerine, tatmin/tatminsizliğe bakar.

Ayrıca ortalıkta 2 karşı cins vardır sevgilidir dosttur diye kalıplara sokmayada gerek yok. Diycem ben ama kalıpları katı kuralları delicesine seven insanlara derdimi anlatamıcam..

nasıl yaşayacağını nasıl hissedilmesi gerektiğini anlatan genel geçer kurallar oluşturmaya çalışan dawsons creek ti kadın dergisiydi gibi abuk şeylere kafam girsin
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ra_d, 18 January 2004 00:08 tarihinde demiş ki:
ya 10 senedir tanıyorum bu insanı.
yani 12 yaşımdan beri.ben ona nası öle bakayım.her zaman göbeğimle oynar.o zamanda yana yana yatıyoduk.öle göbeğime sarılıp uyuya kaldı.

şaçmalamayın yaw olamaz öle bişi.yani peşinde koşan adamları düşünüyorum.lan manken gibi herifler koşuyo peşinden.ayrıca her zaman kendi erkek arkadaşlarını, aşklarını anlatır.konuşur tartışırız.

Canim bizimkisi tez ..
Olabilirlik ihtimali var dedik ama daha iyisini tabiki sen bilirsin...[signature][hline]Ella es una hermosa mujer...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ra_d, 18 January 2004 00:08 tarihinde demiş ki:
şaçmalamayın yaw olamaz öle bişi.yani peşinde koşan adamları düşünüyorum.lan manken gibi herifler koşuyo peşinden.ayrıca her zaman kendi erkek arkadaşlarını, aşklarını anlatır.konuşur tartışırız.

sen bendeki göbee görsen :). o göbek ne zaman problem olur ben söliim sana. bir ile başlarsın işte flörtüne. sonra iş ciddiye biner. hatun kişi sahiplenir seni. sonra seni pezentabl yapmaya çalışırken problem çıkar. ONUN sevgilisisin ya. :P acaip valla. gerçi bu da bi genelleme tabi.[signature][hline]After years of hard researching, I have discovered that I am a chick magnet! The only problem is that someone messed up my polarity...
Sosyal ağlarda paylaş

hmmmm herkes karsisindaki kendi'ne benzetiyor istemeden de olsa..
Ben kendimden kiyas yaptim ..
Simdi ben birinden hoslanmicam daha dogrusu asik olmicam..
Sadece arkadas olucaz...
Ama yinede gece evinde kalicam hatta bununla yetinmeyip beraber uyuyucam..Bide gobegine sarilicam...
KEndimden suphelenirim be...
Ne biliyim iste...
Herkes farkli oluyor..
AYni yataga girmek icin asik olmak ve temelde bir amac olmasi gerekiyormus gibime geliyor..
GUnumuzde birak arkadasla yataga girmeyi Ensest iliskiler bile tavana vurmusken banada bu biraz garip geldi..
Ama dedigim gibi herkesin kendi secimi....[signature][hline]Ella es una hermosa mujer...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
horacegoesskiing, 18 January 2004 00:22 tarihinde demiş ki:
sen bendeki göbee görsen :). o göbek ne zaman problem olur ben söliim sana. bir ile başlarsın işte flörtüne. sonra iş ciddiye biner. hatun kişi sahiplenir seni. sonra seni pezentabl yapmaya çalışırken problem çıkar. ONUN sevgilisisin ya. :P acaip valla. gerçi bu da bi genelleme tabi.

biz amerikan futbolu oynuyo diyip geçiyoruz.[signature][hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ra_d, 18 January 2004 00:28 tarihinde demiş ki:
ben niye kendimi açıklamak zorunda hissediyorum yaw. :)

tamam tamam biz anladık seni üzme sen kendini :)[signature][hline]Trance Nation Member
P.L.U.R!

(wka Astral @ NBL)

[Bu mesaj PsycHeDeLIC tarafından 18 January 2004 00:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...