Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sizce karşı cinsten dost olur mu?

Pakize

Öne çıkan mesajlar

selamlar arkadaslar...

bir bayan olarak karsi cinsten pek cok dostum var yani bir insana dost gozuyle bakmissam duygularim degismez yani sabittir...
acaba ben bayan oldugum icin bayan gozuyle mi goruyorum olayi

ama unlu bir yazar arkadasim aynen soyle demisti... "karsi cinste dostluk aranmaz,zaman ilerledikce yani samimilik arttikca dostluk zannedilen duygular yerini daha baska duygulara birakir..."

sizce nasil?
Sosyal ağlarda paylaş

kanka ayaasaa *** ayaa demiş pek sevgili eeee... neslimiz...

ben iyi dost olacağına inanıyorum çünkü her cinsin kendi hemcinslerine anlatamayacağı şeyler vardır bunları karşı cinsle paylaşır

yani en azından benim hayatımda hep böyle... goddamit![signature][hline]wnJ0h!^3§ !u3§

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...
Sosyal ağlarda paylaş

kar$ı cinsi nasıl gordugumuze baglıdır bence .. Yani onu kendimize yakın hissediyorsak dostluktan oteye de gidebilir .. Bir sınır koyarak ilerliyorsak tamam dostuz .. Meselaa[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /
Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir /
Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim /
Heman onun adi duser / Eti Eti Eti

nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki:
puahau lameriz zaten!!!
Sosyal ağlarda paylaş

ben tecrübelerime dayanarak şunu söyleyebilirim:
bi kadının en iyi dostu bir erkektir.
bir erkeğin en iyi dostu... bir erkektir. :)
kadın kadının kurdudur. ve erkekler hormonları devrede olmadan çoğu kadına pek katlanamaz.
fakat karşı cinsten dost olur. mümkündür.[signature][hline]After years of hard researching, I have discovered that I am a chick magnet! The only problem is that someone messed up my polarity...
Sosyal ağlarda paylaş

Buna iyi bir yanıt verebilirim çnki bu konuyu yaşıyorum.

sevgilimle 2 sene Hakikaten DOST tuk.
2 sene sonunda anladıkki aşık olmuşuz.
şuandada halen ilişkimiz suruor saglam bi şekilde.

ama herzaman olur mu olmaz.Ama dedigim gibi Olabiliyor.[signature][hline]namı diger:

UnderTaker(BTD)
Loramis
Future_King

Sosyal ağlarda paylaş

evt horasan dogru sölemiş kadın ın en iyi dostu erkek olur ama kadın akdınla anlaşmaz anlaşır gibi yapar
2 kadının birbirien bakışına hiç dikkat ettiniz mi 3. düya sawaşı snaki bombalar patlıo
erkekler kawgacıdır sorunalrını hemen en kötü ihtimalle bi yerlerini kırarak çözerler aralarında am kadınalr diplomatiktir birbirlerini 2li ilişkilerle öldürürler..
kız la erkek dost olur ama çok uzun sürmez bence[signature][hline]bornozlu canavar
Sosyal ağlarda paylaş

hmmm simdi bir bayan olarak sunu soyleyebilirim ki aranizda herhangi bir cekisme konusu yoksa;guzellik,para,ayni adama asik olmak gibi kadi'nin en iyi dostu yine kadindir...
Onun disinda nadirende olsa birbirine ilgi beslemeden sadece arkadas olmak olabiliyor..
(tabi erkegin yada kadinin cok cirkin olmasi lazim bunun icin)
Genellikle en iyi arkadaslik gay'ler le yapilir cok matraktirlar , asmis olduklari icin haya maya birsey de kalmamistir...
Herseyi konusup hersey hakkinda yorum yapabilirsiniz..
Mesela, o bana:sacin igrenc olmus ne yaptin der?
Sende:seninde makyajin ne olmus oyle goz kalemin mi akmis dersin?:lol:
yada tangan supermis acta bi rengine bakiyim seklinde muhabbetler gelisir....:lol:[signature][hline]Ella es una hermosa mujer...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...