Pakize Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 selamlar arkadaslar... bir bayan olarak karsi cinsten pek cok dostum var yani bir insana dost gozuyle bakmissam duygularim degismez yani sabittir... acaba ben bayan oldugum icin bayan gozuyle mi goruyorum olayi ama unlu bir yazar arkadasim aynen soyle demisti... "karsi cinste dostluk aranmaz,zaman ilerledikce yani samimilik arttikca dostluk zannedilen duygular yerini daha baska duygulara birakir..." sizce nasil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 bence dogru en azindan bi taraf icin dogru[signature][hline]-->Four String Magic<-- Time well wasted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Bence bu işi sen bilmiyon fizban :)[signature][hline]Rangermania ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 uygun kaşoullar altında olur[signature][hline]eclipse:eive ikeste ------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 bence gayet olur ama eninde sonunda her erkek işi romantizme dökebilir herkezin yalnız zamanları oluyor doğal olarak[signature][hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 neden olmasın? ne saçma bir fikir yazar arkadaşının fikri[signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Bak mesela sen anlamıyon fizban ama silth tam koymuş lafı gediğine...[signature][hline]Rangermania ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 olur abi. her karşı cins'i muhtemel hatun kişi olarak gören adam ilkeldir.[signature][hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Bilmiyorumki kafam çok karışık.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 +1 katıldım[signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 kanka ayaasaa *** ayaa demiş pek sevgili eeee... neslimiz... ben iyi dost olacağına inanıyorum çünkü her cinsin kendi hemcinslerine anlatamayacağı şeyler vardır bunları karşı cinsle paylaşır yani en azından benim hayatımda hep böyle... goddamit![signature][hline]wnJ0h!^3§ !u3§ Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 teveccühünüz fizban bey[signature][hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Bilmiyorumki kafam çok karışık.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 taraflardan biri fatih ürekimsiyse kesin olur[signature][hline]eclipse:eive ikeste ------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SandroNightFall Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 ya dost olmaz kesinlikle.. Bence erkekler (biz) mutlaka işi şeyimize bağlamasını beceririz.. Mutlaka..[signature][hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 bence kıslar olarak karşı cinsi dost olarak görüyoruz ama onlar kanka ayağı ... ayağı yapıyolar.yani genelde yapıyolar[signature][hline]bigün bi imzamz da olur inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 kar$ı cinsi nasıl gordugumuze baglıdır bence .. Yani onu kendimize yakın hissediyorsak dostluktan oteye de gidebilir .. Bir sınır koyarak ilerliyorsak tamam dostuz .. Meselaa[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 ben tecrübelerime dayanarak şunu söyleyebilirim: bi kadının en iyi dostu bir erkektir. bir erkeğin en iyi dostu... bir erkektir. :) kadın kadının kurdudur. ve erkekler hormonları devrede olmadan çoğu kadına pek katlanamaz. fakat karşı cinsten dost olur. mümkündür.[signature][hline]After years of hard researching, I have discovered that I am a chick magnet! The only problem is that someone messed up my polarity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loramis Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Buna iyi bir yanıt verebilirim çnki bu konuyu yaşıyorum. sevgilimle 2 sene Hakikaten DOST tuk. 2 sene sonunda anladıkki aşık olmuşuz. şuandada halen ilişkimiz suruor saglam bi şekilde. ama herzaman olur mu olmaz.Ama dedigim gibi Olabiliyor.[signature][hline]namı diger: UnderTaker(BTD) Loramis Future_King icq:98398233 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-SacrificE- Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Çok da iyi dost olur tartışılmaz bile[signature][hline]? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 icgudulerinizi bastirirsaniz karsi cinsi farkli bi cins olarak gormeyi basarabilirsiniz tabi..ama dogal bi davranistir insanin dogasinda var adi ustunde karsi cins. ha begenmiyosunuzdur tip olarak o ayri..[signature][hline]-->Four String Magic<-- Time well wasted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Bence çok iyi dost olur... Oldu hatta. ;)[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 evt horasan dogru sölemiş kadın ın en iyi dostu erkek olur ama kadın akdınla anlaşmaz anlaşır gibi yapar 2 kadının birbirien bakışına hiç dikkat ettiniz mi 3. düya sawaşı snaki bombalar patlıo erkekler kawgacıdır sorunalrını hemen en kötü ihtimalle bi yerlerini kırarak çözerler aralarında am kadınalr diplomatiktir birbirlerini 2li ilişkilerle öldürürler.. kız la erkek dost olur ama çok uzun sürmez bence[signature][hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 fakat bi de şu var. sevgili olmak dost olmayı bozmayabiliyo. öle olduğu zaman da süper oluyo.[signature][hline]After years of hard researching, I have discovered that I am a chick magnet! The only problem is that someone messed up my polarity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 ama tabi hayat her zaman dawsons creek gibi olmuyo ehuehu[signature][hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNk Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 hmmm simdi bir bayan olarak sunu soyleyebilirim ki aranizda herhangi bir cekisme konusu yoksa;guzellik,para,ayni adama asik olmak gibi kadi'nin en iyi dostu yine kadindir... Onun disinda nadirende olsa birbirine ilgi beslemeden sadece arkadas olmak olabiliyor.. (tabi erkegin yada kadinin cok cirkin olmasi lazim bunun icin) Genellikle en iyi arkadaslik gay'ler le yapilir cok matraktirlar , asmis olduklari icin haya maya birsey de kalmamistir... Herseyi konusup hersey hakkinda yorum yapabilirsiniz.. Mesela, o bana:sacin igrenc olmus ne yaptin der? Sende:seninde makyajin ne olmus oyle goz kalemin mi akmis dersin?:lol: yada tangan supermis acta bi rengine bakiyim seklinde muhabbetler gelisir....:lol:[signature][hline]Ella es una hermosa mujer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 daws10 bizi bozar[signature][hline]-->Four String Magic<-- Time well wasted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar