Caine Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2002 yemek yarsımasına katılabilmen icin elinde hazır yemek olması lazım[hline]Liberate Tutemet Ex Inferis... [Bu mesaj Caine tarafından 10 Temmuz 2002 18:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2002 Ben hala oynayamadım bunu sorunumun çaresi yokmudur[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2002 ben yenidem download ettim yinede çalışmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2002 Dedim sana ben setup ile ilgisi yok diye bak beni dinlemedim boşu boşuna kastın bidaha :) sound driverlarda sorun olsa gerek Oyunun seslerini nasıl tamamen kapayabiliriz acaba bilen varmı?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2002 ben sesleride istiyorum:=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2002 said: EagleEye, 07 Temmuz 2002 20:21 tarihinde demiş ki: Yahu bu larry 7 yi indirdim kazaadan oyunun başında larry yi ateşelrden kurtarınca odadan fırlayıp sağa sola bakınmaya başlıyor ya orda kalıyor oyun öyle bakınıp duruyor hiç bişey yapamıyorum tıklayamıyorum sağa sola öle tkaılıp kalıyor sanırım memory sorunu falan nasıl düzelir?[hline] Sandalyeyi cama atcan abi.[hline]Who's yo daddy ? ICQ : 112439339 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2002 hayır foxx olay o deil orada bu hareketi yapıyor başka hiç bişi yapamıyorsun etrafa bakı mal mal öksürüyor kursör de büyümüyor:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2002 bi de oynadigim en zor larry , larry 3 tu. Oyuna parasiz donsuz basliyon zaten , bi de yazmali adventure. " Use condom on larry " falan gibi komutlar var. Cok kasmisti ole bole degil. En sonunda delirip dergi aciklamasindan bitirdim.[hline]Who's yo daddy ? ICQ : 112439339 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2002 O komutları senmi sallayıp buluyosun yoksa bi komut listesi varda ordanmı seçip yazıyosun? Sen sallayıpta yazıyorsan manyak kasar yaw /O dediğin olayı yapamam çünkü oyun takılıyor hiç bişi yapamıyorsun Öle salak salak bakınıyor larry etrafına.Hani sağ tuşa tıklayınca açılan menü varya o açılmıyor Sesleri tamamen kapamanın bi yolu yokmu Ben ölede idare ederim :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2002 foxxun bahsettiği larry 3 öyle oyunlarım vardı benim hatta biri perili bir evin içinde geçiyordu ve aklına gelmiyecek şeyler olabiliyor evin kapısının yanında bal kabağı var kırıcanda anahtarı alıcan kapıyı açıcan filan liste falan yok sen yazıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2002 yuh be nerden sallayıpta bulacaksın komutları :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cankoklu1 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2002 Ya beyler larry 7 deki yeah babyleri toplamak mı gerekiyor? Bütün görevleri yaptım ama oyun bitmedi:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 larry 7yi nerden FULL olarak cekebilecegimi bilen var mi? bende orijinali var ama cok cizik diye cd okumuyor, o yuzden kanuni acidan bir sorun olmaz : ) kazaa'yi denedim ordaki versiyonda ses ve muzik yok ne yazikki saolun/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 disappear pls dier topiclerede bak PLS Millet bakın ya oyun ariom[hline]Under My Penis November General Ultima Sux Never been a cocks ahaha uydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar