EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2002 Ama ufak bi sorun var düzelmedi :P Hala aynı yerde takılıyor... Ve sorunun patchle ilgisi olmadığını düşünüyorum sound driverlarda bi problem olmalı Yani oyunun soundalrında bi prob. var sanırım Oyunun başında ses geliyor Bi ara kesiliyor ve hiç ses gelmemeye başlıyor Baya sorunlu oldu yani :) Dos tan çalıştırmayı denedim açılış disketiyle açıp Bu seferde oyun hiç açılmadı Evet varmı yaratıcı fikri olan?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2002 ah ah... simdi aklima ne alaka bilmiorum Neverhood geldi...[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god --- fizban, 01 Mayıs 2002 21:44 tarihinde demiş ki: allahım uluslararası alandaki karizmam çizildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2002 Halen çözemedim sorunu[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2002 eagle aynı sorun bendede var tıpatıp aynısı ses yok orda bakınıyor etrafına salak salak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2002 Sorunun ne olduğu konusunda fikrin varmı bari?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2002 neden oluyor bilmiyorum sanırım yeniden download edicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2002 Sanmıyorum setup bozuk olsa oyun kurulmazdı Oyunu dos altında çalıştırmayı denedinmi? Ben denedim dos altında çalıştıramadım[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2002 up[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caine Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2002 oyunu windowstan acmayın eger dostan acarsanız sorun duzelir bir boot disk hazırlayın sorun cozuluyor. [Bu mesaj Caine tarafından 08 Temmuz 2002 13:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2002 win me ile açılış disket ihazırlayıp denedim dostan çalışmadı daha sade bir açılış disketi nasıl hazırlayabilirim? bazı dosyaları dikete atıyoduk falan ama unuttum gitti[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caine Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2002 www.microsoft.com searchten arattırıver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2002 direk boot ederken f8 e basıp oradan command prompt a girince olmuyor mu? acılıs disketi icin ilk once disketi formatlaman lazım sonra ozel autoexec.bat ve config.sys hazırlaman lazım... daha sade bir acılış disketi ne demek anlamadım yannız ehe bu arada 1k puan yapınca oyunun son sahnesini bayagı acik bir sekilde gorebiliyormussunuz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2002 Bi çalıştırsam 2k puan bile yapıcam :D Daha sade de diğim fazla memory harcayacak şeyleri yüklemeyen Mesela win me den hazırladığım açılış disketi virtual partition falan yaratıyor belki ondan çalışmıyordur dedim dos ta açtığım zaman vga ok falan gibisinden bişey yazıp kitleniyor pc win me ile f8 den dosa geçilmiyor ayrıca... evet fikri olan? :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2002 up[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2002 bidaha up[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2002 yaw ben ilk defa oynuyorum larry 7(utanc kaynagim :-() indirdim de bikac sorum war: 1-Kutuphanedeki kadini nasi azdiriyoruz erotic adventures of hercules u onun kitabinin altina koydum ama okumuyo 2-Nasi yemek yapicaz bi magazine paper war yemek tarifi ama larry narratorla kavga ediyo anlayamiyorum 3-Nasi yemek yeme yarismasina katiliyoruz bi kart istiyo nerden bulucam onu?[hline]Mekteb-i Sultani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2002 ohoo hocam ehhe onları ben unuttum bile. okadar oluo ki.. ama herşeyin bi yolu wardır. bütün eşyaları topla herkesle konuş her eşyayı herşeyin üzerinde dene olur :P[hline][b][i]Kan.Bir çeşmeden akar gibi. Yaşam. Eğer almaya cüret edersem. Kendi yaşamım hızla sona ermekte olduğu için asıl almamaya cüret edemezdim. İçtim.Doyasıya. Ve yaşadım... Bir kez daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caine Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2002 said: Saykoleo, 09 Temmuz 2002 22:25 tarihinde demiş ki: yaw ben ilk defa oynuyorum larry 7(utanc kaynagim :-() indirdim de bikac sorum war: 1-Kutuphanedeki kadini nasi azdiriyoruz erotic adventures of hercules u onun kitabinin altina koydum ama okumuyo 1- kadına bir isim soracaksın daha dogrusu trastgele bir kelime... o da donup bilgisayarla ugrasırken sen kitabı degitireceksin.. degistirdim deme degistirseydin kadın kitabı okurdu 2-Nasi yemek yapicaz bi magazine paper war yemek tarifi ama larry narratorla kavga ediyo anlayamiyorum 2-yemek yapmak dedigin sey mutfakta tarifini buldugun peynirli pasta.. onu da yaoabilmek icin vinegar peynir azdırıcı krem bunnları bulup mutfakta birlestir..cheese machine de kullan peyniri gerisini larry yapar peyniri de tum kapıları acan anahtarı bulup giremedigin kısımlara girince sincaplarla (kunduz da olabilir) dolu odada bulacaksın 3-Nasi yemek yeme yarismasina katiliyoruz bi kart istiyo nerden bulucam onu? oyunun basında inventorynde bir kart var onu kullanacaksın [hline]Mekteb-i Sultani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2002 off bi ben oynayamadım şunu[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2002 caine: Simdi kutuphanedeki kadina bise sormutum o dondugunde kitabi koydum onunkinin yerine sora good bye dedim kitabim dio larry de veriyo kitabi erotic adevntures in ustune koyuyo, sora dondugumde kadin kendi kitabini okuyo bizim kitap da masanin ustunde duruyo Bi de her odaya girme kartini kim veriyo ki ya da nerden buluyoruz O karti kullaninca diyo ki :sadece "yarismanin ismi" entry kartini bandin ustune koy ama ole bi kart yok tum yarismalara girme kartini saymassak o da olmuyo[hline]Mekteb-i Sultani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caine Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2002 bak simdi.. birincisini halletmek icin kadının okudugu kitabı al coverını cıkart sonra o cıkarttıgın coverı erotik textler iceren kitap ile kullan ve onu da masanın uzerine koy ikinci olarak da her yarısmanın kart konacak yerleri geyik oyle akbille otobuse biner gibi kutuk bir mekanizma yok kıyafet yarısması-mankenin fermuarının altında bowling yarısması- topları veren aletin basındaki aletin agzında nal atma yarısması- centaurun kıcında fantazi yarısması-hemen soldaki kart yuvasında o elindeki bilet kılıklı sey de yarısmalara katılma kartın iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2002 her odaya girme karti?[hline]Mekteb-i Sultani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bone__ Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2002 walla bi aralar çok oynamıştım hatta poker bölümünü çok sevmiştim.3 kere bitirmiştim oyunu ama hiç sıkılmamıştım neden acaba?[hline]bone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caine Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2002 ya bi anahtar ya da karyt veriyo sana bi tane adam..ama nerde oldugunu sorma oyunun oldukca işlerisinde o nedenle sen simdilik su inventoryndeki itemları bi look/examine ile incele anlayacaksın yarısmalara katılmanı saglayan kart hangisi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2002 o kartla zaten bi suru yarismaya katildim ama yemek yemeye onla katilamiyorum[hline]Mekteb-i Sultani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar