ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 last kiss ve garden state soundtrack calacagım, biraz coldplay, sora 90lar tabi chiptech gelmezse, ki gelmeyebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 geç ya 90ları. şöle coldplay keane radiohead tarzı az slow bisiler cal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 ya sağlam bi compilation çektim onu deneyecektim de, ost lerden seçme parçalardan sonra onlara da geçerim farkmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 <3 Norah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 2 saattir dinliyorum (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 tepismeyin, uslubunuza da dikkat edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 çıkıyorum ben de efenim yayından, son 2 parça falan sanırım, zaten playlistte başa dönmüşüz ben oyundayken dinleyenlere teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 2007 yılının bana göre en iyi trance parçalarını sıralamakla meşguluüm valla..baya zaman alacağa benziyor ama tahmin ediyorum ki 2 program boyunca sürecek bir top 40 yaratabilicem. yarın geceye veya pazar akşamına yetiştirmeye çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Yayındayız efenim, Powerturk'un Türkçe pop mixlerini yayınlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 kutsi var mı kutsi? banane falan? bi ben dinliyorum zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 valla tam dinleyemedim baştan sona ama güzel mixlemişler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 mix in içinde var mı diye sormadım ya, evet güzel mixlemişler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 indiririz abi sen iste yeterki ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 aferim. şimdi ben seni dinliyorum ki sende benim yayınım oldugunda beni dinle di mi ama eueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 ŞŞ. nerde kaldı bizim banane? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 hahah ben seni dinlemeye çalışıyorum ama çok geç sahneye çıkıyon, assolist misali :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 abi mix 2 saat sürüyor. şimdi ortada bölünmez ki bu meret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 kankut sanki 70 milyona yayın yapıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 hahah öyle deme çok planlı programlıyımdır. içim rahat etmez yarıda bölsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 iyi bakalım. dogrusu o. kac dk var bitmesine? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Tam 12 gibi biter. Sonra top türkçe pop ya da meyhane programına dönebilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 şu remix yayınlarının hiç çigt haneli dinleyici sayısı kadar dinlendiğini görmedim yahu. o kadar üye var yine 5 kişi dinliyor. Eskiden negzel 15-20 kişiik yayınlar dinlerdim hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 ben valla son zamanlarda hiç bi yayında görmedim çift hane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 düz zaugnada 10 vardı bir ara kıskandım. artık paticik dışından dinliyolar beni zati :) Fistan sağolsun, onun programa iade-i ziyaret yapcam ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 evet ben de pati dışı topluyorum..geçen programda italyadan falan ark vardı mesela eheh.. valla saatlardir şu top 40la uğraşıyorum ve daha 13 şarkıyı toparladım.başım ağrıyo müzik dinlemekten o yüzden dinleyemeiyorum seni eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar