Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eskişehir'den nefret ediyorum!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya ben bu şehirden iğreniyorum ya .. İlk tercihimdi zamanında ballandıra ballandıra anlattılar bende buraya geldim ee ne oldu ? Hayal kırıklığı.. Giden 2 sene.[signature][hline]ben jack'in mahvolmuş hayatıyım..
kalh!ae
Mesaj tarihi:
vallahi hersey mutlu bir insan olmakla alakali. benim bu sene giden arkadaslarim bir anlatiyor, dinlemeye doyamiyor insan. benim fikrimi sorarsan, eglenmeyi seven, mutlu insanlarla arkadas ol. bulasiyor mutluluk cidden.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Mesaj tarihi:
eskişehirin nufus oranı mevsim mevsim heaplanir.
sonbahar kış ilkbahar =1,5m
yaz=300bin :P ogrenci nufusu var işte orda.[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben..
Mesaj tarihi:
Öğrenci çok ta ben yine de beğenmiyorum.. Ben de arkadaşlarıma iyi anlatıyorum ama gel gör ki ben beğenmiyorum işte.[signature][hline]ben jack'in mahvolmuş hayatıyım..
kalh!ae
Mesaj tarihi:
vallaki bunlar cok guzel bir arkadas grubu olmuslar. ankaraya geldiklerinde benide cagiriyorlar, cok eglenceliler yani :)[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Mesaj tarihi:
said:
BabacumMostors, 19 January 2004 20:28 tarihinde demiş ki:
ağustos böceği misin ki alemlere akmak istiyorsun?

Sen ne diyosun dayıoğlu?[signature][hline]ben jack'in mahvolmuş hayatıyım..
kalh!ae
Mesaj tarihi:
Eskişehir tam bir öğrenci şehri.. Eskişehir çok ucuz.. Eskişehir seni artiz yapcam diye kötü yola düşürür. Demedi deme ![signature][hline]ben jack'in mahvolmuş hayatıyım..
kalh!ae
Mesaj tarihi:
benim ablam resim bölümünde eskişehirde bende arada gidiyorum çokta eğleniyorum yani[signature][hline]Ne kadar yükselirseniz uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsünüz.
Mesaj tarihi:
Boşwer boşwer güzeldir.[signature][hline]these wounds won't seem to heal
this pain is just too real
there's just too much that time cannot erase

when you cried i'd wipe away all of your tears
when you'd scream i'd fight away all of your fears
and i've held your hand through all of these years
but you still have all of me
Mesaj tarihi:
Ben de ankaradayım ve sewmiyorum diyor muyum ? Boyumu gecmek uzere olan bir kar tabakası , Ayılar , Okuzler , Tikky Kızlar hiic !?![signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /
Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir /
Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim /
Heman onun adi duser / Eti Eti Eti

nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki:
puahau lameriz zaten!!!
Mesaj tarihi:
Hm. Bendekinin tersi oluyor sende o zaman ben büyük şehirden oraya gidince hapisteymişim gibi geliyor.[signature][hline]ben jack'in mahvolmuş hayatıyım..
kalh!ae
Mesaj tarihi:
hmm valla adını bilmiyorum sokağın
mocdonalds var bi tane hatta tramvay yapılıyodu en son yılbasında bilirsin heralde biras yakınındada migros var[signature][hline]Ne kadar yükselirseniz uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsünüz.
Mesaj tarihi:
Ben salca ?!?!?![signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /
Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir /
Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim /
Heman onun adi duser / Eti Eti Eti

nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki:
puahau lameriz zaten!!!
Mesaj tarihi:
Adalar o zaman.. Geçen sene oralar çamurdu ama devleti kefil göstererek baya bir üzelleştirdiler heykeller falan.. Bunu her büyükşehir belediyesi yapıyor sırayla..[signature][hline]ben jack'in mahvolmuş hayatıyım..
kalh!ae
  • Yeni Oluştur...