Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Horace'a ev bulalım kampanyası :P

horacegoesskiing

Öne çıkan mesajlar

Millet belki biliyosunuz belki bilmiyosunuz, evleniyom ben yakınlarda. Ev lazım bulamıyoz. Sizin hani belki bi tanıdığınız vardır, emlakçı babanız vardır, trabzonlusunuzdur :P falan... Eyüpten istiyom mümkünse. 60 Milyara kadar bişiler bakarsanız çiçek olur. Hati pati gücü!![signature][hline]After years of hard researching, I have discovered that I am a chick magnet! The only problem is that someone messed up my polarity...
Sosyal ağlarda paylaş

eyup ist. avrupa yakasinda bulunan bi semt.. herhalde horace'te trabzonlu oldugu icin falan filan..

edit:yok bi se :P
[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki:
you have a very kara baht young padawan...

[Bu mesaj MeSh tarafından 18 January 2004 18:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

kardeşim delirdiniz mi len? kasap et derdinde koyun can derdinde... trabzonlular hani mütahit olur ya onun için dedim. eyüp istanbulun güzide bir semtidir. supanallah.[signature][hline]After years of hard researching, I have discovered that I am a chick magnet! The only problem is that someone messed up my polarity...
Sosyal ağlarda paylaş

valla ıstanbul eyupte anneannem oturuyor o da evını satmayı dusunuyor bır dukkanı buyuk terası ve genııs arka bahcesı garajı olan ıkı katlı pembe panjurlu evı var ama 220 mılyar ıstıyor :D[signature][hline] Zed, 06 January 2004 02:54 tarihinde demiş ki:
oside gmler yeşile boyanıp "ciem bonepart the hulk" adını alıp bankanın önünde "beni döven yok mu?" diye bağırıp sonra da rp only demiyolar

Laurelin Duilwen-Alliance of Light-Mix RebornUO

Sosyal ağlarda paylaş

Eyup ıcın annemın bır lafı vardı oda dogma buyume eyupludur gecen sene gıttık camının oraya annem dırek
aaa burası kucuk arabıstan olmuş dedı :D[signature][hline] Zed, 06 January 2004 02:54 tarihinde demiş ki:
oside gmler yeşile boyanıp "ciem bonepart the hulk" adını alıp bankanın önünde "beni döven yok mu?" diye bağırıp sonra da rp only demiyolar

Sosyal ağlarda paylaş

Osmanlı yıkılınca hepsı eyup fatıh hattına yerleşmiş :D ben dukkanalr bılıyorum tabelaları arapca bole[signature][hline] Zed, 06 January 2004 02:54 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

ehue aslında dogru olabılır hakkaten tarıkat ıcın alıyor olmasın yok yok harem kurucak yada ıkıncı bır horace hoca ve motorları :D[signature][hline] Zed, 06 January 2004 02:54 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...