KingOfLoss Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 valla alan olarak burayı uygun gördüm ama siz bilirsiniz. benim dün çalıştırdığım divx bugün hata veriyor, nereloloyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 codecleri yeni mi yükledin ? codecleri yüklerken deneme yanılma yoluyla bunu yükledim şunu yükledim şeklinde mi deniyordun avi leri açmayı ? vlc player ı kurup birde onda dene açılacak mı. vlc açıyorsa o zaman codecleri yüklerken restart da aktive olacak codeci çalıştırmıyor diye yargılayıp başka codecler yüklemişsindir , saçmalamıştır. spekülasyon yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 hiç bişey değiştirmemiştim aslında. bi de hata veriyo dediğim wmp kapanıyo. sadece çalıştırmıyo değil. derken çalıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar