ermynorac Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Galaxies'i çok uzun süredir bekliyordum.Çıka çıka Öss'ye gireceğim seneye denk geldi.Her neyse ben hala vazgeçmiş değilim öss'den sonra satın alıp oynamak istiyorum.Ancak sorunlarım var birincisi haziran ayında oyunu almış olsam geçmi kalmış olurum yani eski bir oyunu oynuyor olmak istemem, sunuculardaki yoğunluk azalmaz heralde?Kesinlikle bir star wars severim ancak yeni çıkacak mmorpg ler star wars galaxies'ten sizce daha mı üstün olur ne yapmalıyım ? Expansion packi çıkacak diye biliyorum swg'nin biraz yardımcı olurmusunuz karar vermemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 acaip bagimlilik yaratiyo, hayatini etkileyecek bisey su noktada, oss, bu yuzden sinavdan sonra al hem de yeni space expansion cikacak cok guzel bi hediye olur sana. kesinlikle bu yil oynamani tavsiye etmem.[signature][hline]eededo tha Chopper of Rebels -------------------------------------------- Adventure Crew ... www.advcrew.com Knights of The Old Republic ... www.advcrew.com/kotor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 sınav bitene kadar bekle,o zamana kadar büyük ihtimalle wow un çıkış tarihide beli olur(inşallah) . ikisi arasında seçim yaparsın[signature][hline]eclipse:eive ikeste ------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 wow ile swg arasinda secim yapilmaz. ikisi cayla kola kadar farkli seyler. tadlari ayri uygun olduklari yer ayri.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 birini oynayabilme imkanın varsa seçim yapmak zorundasın[signature][hline]eclipse:eive ikeste ------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 aylik 15 dolar gunumuz ortaokul ogrencileri icin bile buyuk bir para degil. sigaraya dahi daha fazla harciyorlar.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Geç kalmak nedir? Nereye yetişiyoruzki?[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Valla gec kalmissin, biz maratonda ikinci tura basladik. :-P[signature][hline]:hrr: "No more Mr. Niceguy..." :hrr: Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Teras Kasi Novice Ex-Master Creature Handler Ex-Master Ranger (R.I.P.), Eclipse [Bu mesaj DA2019 tarafından 17 January 2004 14:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 dogru soyluyo biz dereyi yuzduk ustune baraj kurdular :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 dediklerimi ters anlamakta üstünüze yok. Birincisi zaten öss'den sonra alacağım. İkincisi star wars galaxies'i 1 sene sonra aldığımda gerek grafiksel yönden gerek oyuncu sayısı bakımından yeni çıkacak mmorpglere göre geri kalmış olurmuyum demek istemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 mesela web sitesinde act 2 cries of alderaan falan yazıyor demek ki bi etkinlikler var 1 sene sonra aldığımdada bunlar devam ediyor olacak mı .. mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Para verdigimiz surece devam edecektir..[signature][hline]Disposal of Eclipse.. [Bu mesaj Revenant tarafından 17 January 2004 20:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 sen başlıkta şimdi demişsin ondan yanlış anlamış heralde. o questlerde sadece badge veriyor(du ben bıraktığımda.şimdi de çok aktif questler olduğunu sanmıyorum). grafik olarak zaten çok üstün.1 yıl sonra grafiklerinin eskimiş olma gibi bir durumu olacağını sanmıyorum.[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bowabe Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 bak bi kere sunucularda oyuncu azalmasının aksine bence artacak ve adamlar yeni yeni serverlar açacaktır.. Ayrıca ben bu oyunda her zaman ilerleme olduğuna inanmıyorum.. Kendine bi karakter yaratıp takılabilirsin.. İlla jedi olup şarzlı kılıç alcan diye bi şart yok.. Ben bu oyunu bazen görüntülü chat olarak da görüyorum hehe (-da gördüğün gibi ayrı yazılıyor).. Kısacası sen oyuna giriyimmi girmiyimmi diye bile düşünme sınavına hazırlan doru dürüst.. Daha çooook oyunlar cıhcak... -Kendimi bi an dershane öğretmeni zannettim ya neyse-[signature][hline]Bowabe lives in Mos Elsewhere/Tatooine and is a Grenadeer & CH.. SWG Server: Bria Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 item decay ve zayif loot olayi, ayrica exp nin cok hizli alinmasi ve skill havuzunun bir sinirinin olmasi 2 ayda falan senden once baslayanlara ayak uyduracak seviyeye gelmeni saglar. [Bu mesaj Namessar tarafından 18 January 2004 05:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 said: unity100, 17 January 2004 12:29 tarihinde demiş ki: wow ile swg arasinda secim yapilmaz. ikisi cayla kola kadar farkli seyler. tadlari ayri uygun olduklari yer ayri. +1 Hala ultimaya başlayanların olduğunu düşünürsek geç kalmak gibi birşey olamaz yani. Şu anda geç kaldım diye düşünülebilecek en son oyun swg. Grafik olarakta söylenmiş zaten. Gerçekten standartların üzerinde grafikleri kendi türdeş oyunları için. Yeni çıkacak başka bir oyunda bundan daha iyi olamaz şu an için. Ama tabiki önce öss.. Herkezin ortak çektiği,çekmiş olduğu yada çekeceği 1 (duruma göre daha uzunda olabilir) sene süren illet/hastalık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 hayatinin kaymasini istemiyosan once oss yoksa zati basindan kalkamayacagin icin kayacak sin yani buradaki secimin oss mi swg mi gibi bisi bekle hayirlisiyla bitir, bura dahada mukemmel olacak.[signature][hline]sad [R.I.P] marksman, scout, bounty hunter, entertainer, pistoler, image designer(h1 sith), medic, combat medic(h2 jedi), doktor ,artisan(h3 jedi) (4. holo slient), N armorsmith,N mechant, N brawler (BITMEEEEEEEZ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar