kenzap Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Merhabalar Arkadaşlar yeni bir bilgisayar almanın vakti geldi diye düşünüyorum pek anlamam sistemlerden. Ama güçlü bir şey düşünüyorum 1500 ytl civarı sadece kasaya ayırdım. Bi tane buldum bu özelliklerde http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=34&productid=bd49699 Amd olması kafamı karıştırdı bide amd nin bu modeli çok güçlü çalışıyormuş ısınıyormuş diyorlar. Tabi ne kadar doğru bilemem. Sizinde görüşlerinize ihtiyacım var. Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mojito Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Bana gore masaustu bılgısayar alıpta marka almak en son yapıcagın iş olsun.Şu almak ıstedıgın bılgısayarı toplama olarak alsan yarı fıyatına denk gelır.1.5 mılyara bunun kat kat ıyısını alırsın sakın boyle bır hataya dusme.+ olarak o kasayı aldıktan sonra hadı ben suna bı upgrade cakıyım bole cok kotuymus dedıgınde aldıgın bu markalı kasa boyle bır şeye ızın vermıcegı ıcın kasa kapagı acıldıgı anda garantıdende cıkmıs olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 öeh çok pahalı yav.üstelik monitör'ü bile yoksa sanırsam?Ayrıca bide sanki extra bişey gibi Ethernet falan yazmışlar :D Böyle buyrunuz efenim. unutmadan ekleyim,çok daha iyi bi sistem,ayrıca hepsiburada dolar'ı nekadardan hesaplamış bilemiyorum ama ben 1.8'den hesapladım netice olarak 1380 Ytl çıkıyo.Üstüne 400 Ytl'ye bi 22" ekranda alırsan mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Bigisayarlar bu kadar ucuzladı mı ya :) geçen senelerse 2 küsür milyara amd 3000+ almıştım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar