Phobos Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Uzun zamandır internet tarayıcısı olarak Fire Fox kullanan biri olarak MSN açık olduğu zamanlarda gelen mailları, üşengeç yapımdan ötürü, "x kullanıcısından bir e-posta aldınız" uyarısına tıklayarak okumayı tercih ediyorum :P. Ancak e-postamın IE ile açılmasından bıktım artık (Fire Fox'a göre çok hantal kalması, gereksiz pop-up pencerelerin açılması vs vs..). Varsayılan tarayıcımı nasıl Fire Fox ile değiştirebilirim :S Hadi oldu da varsayılan tarayıcı mı Fire Fox olarak ayarladım, ilerleyen dönemlerde nasıl eski haline çevirebilirim :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 buradan stuffplugı yükle. onun ayarlarında var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Nasıl kullanacağımı, ne tür ayarlar yapmam gerektiğini biraz açıklayabilir misin? Fazlasıyla İngilizce özürlüyümde 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 kurduktan sonra zaten kendiliğinden msnle birlikte açılıyo. default ayarlarında da linklerin senin seçtiğin browserla açılması seçili geliyo olması lazım. http://www.msxlabs.org diye de bi türkçe site var ayrıca bu tarz programları anlatan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar