Killer Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 BİR TAŞ ATTIM PENCERENE TIĞH DEDİ ENASI CIKTI URMUSQUE YOK DEDİ vAAAAAAAY VAAAY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 kuş çarpmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Bizim cama da Erol Taş atmışlardı. Harbiden tırsmıştık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 bizede atilla taş attılar,hemde catapultla.hay ake dedim bende =( neyse.itiraf ediyorum.taşı atan bendim.amaç camı kırıp kaçmaktı dsğfgo (tabiki şaka =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 kuzenim attı sonrada gülmekten dayım masadan düştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 aşıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 3 harfliler geçerken çarpmıştır muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 aha gız daş atııığn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 dotaya +2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 senin lise 1 yazındaki genç evrim geçirmiştir belki gene eskileri anıyodur =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shalafi Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 bir taş attım pencereeyeee "puff daddy" sean paul çıktı usher evde yok dediii why why!X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 camı kırmak için atmıştır ama kıramayınca utanıp kaçtı delikanlı heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 pogodi said: senin lise 1 yazındaki genç evrim geçirmiştir belki gene eskileri anıyodur =) ahuaha =) yok o yapmamış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 said: bir taş attım pencereeyeee "puff daddy" çık dışarı. ÇIKŞARI ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 yapılmadıysa ben yapayım.. ummadık taş cam kırar! atan çocuk büyük ihtimalle neanderthal falandır. baksana adam hala taş ile haberleşiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 gizli hayran? uu beybi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shalafi Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Fly said: said: bir taş attım pencereeyeee "puff daddy" çık dışarı. ÇIKŞARI ! peki abi.. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar