Mojito Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Arkadaşlar aradığım bır program var.Benım için cooook onemlı bir program tam olarak varmı yokmu boylebir şey bılemıyorum ama ben ne ıstedıgımı bır yazıyım. Bilgisayarımda oyle bır program olsunkı geri donusum kutusuna atıpta geri donusum kutusunu bosalt a basıp sildigim dosyaları başka bir yere kaydetsin.Bölye birşey bulabılırmıyım acaba?Hatta bu program da bir boyut limiti koyma ozellıgıde olsun mesela geri donusum kutusunu bosalt dedıgımde ıcınde bulunan dosyalardan boyutu 5mb (kucuk word dosyaları gıbı)dan kucuk olanları otomatık sıstemle gızlı bır bolmeye atsın 5mb den buyuk olanları otomatık silsin... Yardımlarınıc icin şimdiden teşekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 valla ben bilemicem ama başlıkta daha açık yazsaydın yardım edebilen birini daha kolay bulurdun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 http://forum.paticik.com/read.php?25,1809493 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar