synorin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Herkese öncelikle forumu tekrar seviyeli hale getirdiği için teşekkür ediyorum:D Arkadaşlar internetten test kitabı indirebileceğim bir adres biliyor musunuz?Bazılarınız bunu korsan falan diye düşünebilirler ama şu an ders çalışmam lazım ve gerçekten param bitmiş durumda belki birisi finalin test kitaplarını fln nete uploadlamıştır Yardım edecek arkadaşa şimdiden teşekkür ediyorum... (fen bölümü öğrencisiyim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Test kitabı şeklinde değilde gencbilim.org da yaprak test olanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 şş çalışmayın o kadar.Ben çalışmıyorum be o kadar! Pati ahalisi Öss de önüme geçmeyinde bir Bpğaziçi'ne gircem ben sizi aldırırım sonra.kkthx :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar