Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2002 dark'ı evinde ziyaret ettik, bir yandan çekim yapıp, bir yandan da her yeri gezdik :) gezimiz güzel güzel devam ederken birden minik bi tatsızlık oldu, ama senseim hemen ilgilendi tabe. ehe ev gezme dışında başka eğlenceler de yaptık allak için, ama burada anlatılmaz. ipucu vermekle yetineyim :)[Bu mesaj Emaleth tarafından 05 Haziran 2002 19:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Haziran 5, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2002 hahahhaha masada cüce olarak kalma muhabbeti çok komikti. adam masayı pentagramın üstüne koymuş. bizde 3 bebe dizildik oraya ağzımızdan mama kustuk falan. *ilerde reisicumhurluğa adaylığını koymasını eng elleyecek resimleri koymadığı için karısına teşekkür eder* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 5, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2002 ahahha super ya bende osiye gelmek istiorum para işini falan hallettimde acc falan nasi alcam hiç bilmiorum[hline]*!süfer kender* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 5, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2002 lol harbi süfer:)) bu arada piyano, akvaryum ve havuz süfer olmuş[hline][b] Anne bu kuş uçuoo??[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 5, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2002 havuzu sevmedimde piyano ve akvaryum aşmış ![hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 5, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2002 freeshardta son bir saattir şu piyanoyu yapmaya çalışıyorum.. (straticsten baktım) ama olmuo kafayı yicem desem yalan olur kafayı yedim bile..[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parseus Mesaj tarihi: Haziran 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2002 said: arcane, 06 Haziran 2002 01:11 tarihinde demiş ki: freeshardta son bir saattir şu piyanoyu yapmaya çalışıyorum.. (straticsten baktım) ama olmuo kafayı yicem desem yalan olur kafayı yedim bile..[hline] Pazar alanında vardı benzeri/locus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2002 chess board un üzerine item koyamıosun koysanda çok yamuk duruyor straticsteki gibi durmuyor folded clothlar masanın her tarafını kaplıyamıyor ya gris veya nukem biriniz bi gelinde quann a şunu bi yapiim içimde patladı.. uğraştım bi saat yapamadım[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Haziran 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2002 lan nukem o skirtle flm olmyuyo be gülüm. yada ben beceremedim:P annatasana bi ara[hline]PhantoMSopar Filmcilik Co. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2002 evet nukem isteriz isteriz ben folded cloth robe ve fancy shirt denedim olmuo[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2002 4 kare masa 8 folded cloath iki tane chess boardla paşalar gibin oluyo :) Ama tabi darkınki gibi şekil olmuyo biraz klasik havası oluyo :)[hline]''He who fights with monsters should look to he himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you.'' -Friedrich Nietzsche Printer Sucks Big Time ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AristophaneS Mesaj tarihi: Haziran 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2002 eheh güsel olmuş zevkınıze amade bu kulunuz :==))[hline] Throne of Darkness http://www.tod.edu.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Bak şimdi gördüm o sandales'ları yalvarmama rağmen bana vermemişti :)[signature][hline]"Cok zoru yapariz ,imkansız biraz zaman alır" Fornication Under Control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 said: Parseus, 06 June 2002 15:06 tarihinde demiş ki: said: arcane, 06 Haziran 2002 01:11 tarihinde demiş ki: freeshardta son bir saattir şu piyanoyu yapmaya çalışıyorum.. (straticsten baktım) ama olmuo kafayı yicem desem yalan olur kafayı yedim bile..[hline] Pazar alanında vardı benzeri/locus bizim piyano forumlara kadar cıkmıs yeni gordum:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 LOL! Süpermiş :) görmemişim bu topiği eheh[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Umutlarımı yok etmeye çalış..Yenileri gelir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 harbi süper[signature][hline]icQ=135954330 Ema apLadan iyi Quote Ema apLadan iyi İmza Ema apladan iyi konu açma Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki: alayinizi operek uyandirayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar