Chemical Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Yahu dikkatimi çekti Çoğu internet sitesine üye olurken(bakınız: uploadit.com) eccis büccüş şeyler istiyo Yahu telefon adres 2. adres zip kodu şehir ülke istiyo hayret bişi:) Ya tamam Ülkeyi anladım belki hangi ülkeler ağırlıklı merak edersin koyarsın Şehiride aynı sebebden sayalım Adres lan mektupmu yollucan! spedia ya bi adres vermişimdir düzgün okadar:) 2. Adres Ha birincisi kesmedi ikincisini istiyo bide memenetsiz Bide zip kod istiyo! hele bazı siteler var zip kodu sallayınca ülkeye göre check edip kabul etmiyo ki 5-6 haneli 3 ile başlayan 3 ten sonra 9 gelmiyen 0000 diye devam etmiyen istanbul zipleri oluyo sadece(ehm:) yılların sallamasyon tecrübesi) Bide telefon da istiyo babababa iş telefonuda istiyor bazıları cep mep (bakınız:mynetmidir ekolaymıdır) İş türünüzü sorup hayvan gibi liste verenlerede bişi demicem. Bide doğum tarihinizi istemesi sinirimi bozuyo LAN NAPICAAN NAPICAN! sallıyorum hep sora pass kaybedince gözüme sokuyo ama:-) Negüzel paticik kayıtı Nick Şifrenizi girin Tekrar yaplen E mailinide aliyim Bukadar Negüzel yahu:)[signature][hline]Detaylı bilgi irc.stratics.com port 6667 #mix_reborn Mix Reborn Mirc Kanalı! kesinlikle girin! CheChatMan(Tıklayın ve java mucizesi ile mirc serverimize gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 yahu geyiğini çeviremeden batırmışsınız hayret bişii:)[signature][hline]Detaylı bilgi irc.stratics.com port 6667 #mix_reborn Mix Reborn Mirc Kanalı! kesinlikle girin! CheChatMan(Tıklayın ve java mucizesi ile mirc serverimize gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 biraz bekle once dumur dalgasından cıkalım ...[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Chemik üslubun hoşuma gidiyor. :)[signature][hline]ben jack'in mahvolmuş hayatıyım.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 kemikıl bu arada haklısın annenin kızlık adını soran da var ..[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 İxir yapıyodu onu ehüh:)[signature][hline]Detaylı bilgi irc.stratics.com port 6667 #mix_reborn Mix Reborn Mirc Kanalı! kesinlikle girin! CheChatMan(Tıklayın ve java mucizesi ile mirc serverimize gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Sence paticiğin kaç üyesi var?[signature][hline]ben jack'in mahvolmuş hayatıyım.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 bone bi ara 14k felam demisti ..[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Dorsi yani alıntı yapmama gerek yok herhalde.[signature][hline]ben jack'in mahvolmuş hayatıyım.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Tamam salla :) Kingpin'in ahuauha komik postuna yönlendiriyorum sizi :)[signature][hline]ben jack'in mahvolmuş hayatıyım.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Eeth sürekli yeni user var aktif yok:( herkeze öms yollanıp belirli bi süre içinde cevap vermiyen ve post sayısı 50 dan az olanları silsek Uzun süre patiye girmiyenlerde silinmez öle hem gerçek üye sayımızda belirir[signature][hline]Detaylı bilgi irc.stratics.com port 6667 #mix_reborn Mix Reborn Mirc Kanalı! kesinlikle girin! CheChatMan(Tıklayın ve java mucizesi ile mirc serverimize gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Değiştirmesenize konuyu! abuk sitelerden sözedioduk:D[signature][hline]Detaylı bilgi irc.stratics.com port 6667 #mix_reborn Mix Reborn Mirc Kanalı! kesinlikle girin! CheChatMan(Tıklayın ve java mucizesi ile mirc serverimize gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Hayır çocuğum sanane ki ? adam üye oluyor bırakıyor belki canı öle yapmak istiyor ?[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 eheüheü valla fikir bol etkinleştirebilsem zaten paint throwerim bitmişti(BABACUM! HALA ALMADIN! 8 AY OLDU HALA KARFURA GİTMEDİN!) hüü[signature][hline]Detaylı bilgi irc.stratics.com port 6667 #mix_reborn Mix Reborn Mirc Kanalı! kesinlikle girin! CheChatMan(Tıklayın ve java mucizesi ile mirc serverimize gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Dalın chemical'a =P[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 :)[signature][hline]ben jack'in mahvolmuş hayatıyım.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 *!Paint Throwerini kingpin e yöneltir ve ateş eder herkez kingpin i alevler içinde görmeyi beklerken kingpin in üzerine öz kütle farkı saolsun önce yeşil sonra sarı sonra kırmızı renkte boya fışkırır ama chemical ın bir süprizi vardır sıkıştırıcı gaz olarak butan kullanmıştır çakmağını yakar ve silahtan gelen ıslak bitmiş boya fosurtularını dinler*[signature][hline]Detaylı bilgi irc.stratics.com port 6667 #mix_reborn Mix Reborn Mirc Kanalı! kesinlikle girin! CheChatMan(Tıklayın ve java mucizesi ile mirc serverimize gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Evet güzel fantezi yapmışsın ancak şöle karşılık vermek istiyorum *!Force Push* *!Saber Throw* *!Kasap*[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım [Bu mesaj theKingpin tarafından 19 January 2004 22:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 *!Push a direnir* *!Saberi riflesi ile sapından vurur saber dengesini kaybederek yere düşer ama kapanmamıştır* *!King tekrar push yapamadan silahın tetiğini tamamen sıkar açık olan saber butan gazını alev aldırır 10metrelik bir gaz bulutu king in üzerine doğru yaklaşır ve harlar* *!cızzz*[signature][hline]Detaylı bilgi irc.stratics.com port 6667 #mix_reborn Mix Reborn Mirc Kanalı! kesinlikle girin! CheChatMan(Tıklayın ve java mucizesi ile mirc serverimize gelin [Bu mesaj Chemical tarafından 19 January 2004 22:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 tamma tamam benim şu sınawlar bitsin baklarız bir tane tüp almamız lazım başka ne vardı? bu arada butan mı kullanacan? zibidi bvaşka şey kalmadı mı?[signature][hline]wnJ0h!^3§ !u3§ Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 karbondioksit 2 barda sıvı oluyo başka yok hidrojen var istermisin:) esası hidrojen en iyi sıkıştırıcı gazdır zaten deodorantlarda butan kullanıyo yada onun gibi bişi kloroflorokarbon var bide sıkıştırıcı ozonu çok seviyo ozona başka bişilerde yapıo :)[signature][hline]Detaylı bilgi irc.stratics.com port 6667 #mix_reborn Mix Reborn Mirc Kanalı! kesinlikle girin! CheChatMan(Tıklayın ve java mucizesi ile mirc serverimize gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PsycHeDeLIC Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Arkadaşım bi sakin durun An Ex Por : (to Chemical) An Ex Por : (to kingpin) In Ex Grav Bi durun dedik dimi :D[signature][hline]Trance Nation Member P.L.U.R! (wka Astral @ NBL) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 *!noluyor lan an ex por felan ne ayak diye soluna aniden döner ve "Lan!" diyemeden pyconun üzerine alev sütunu ilerler an ex por fizzle eder pysco mage olarak bi halt yapamadığı için kızarır kemikleri erir zıbarır OoO der*[signature][hline]Detaylı bilgi irc.stratics.com port 6667 #mix_reborn Mix Reborn Mirc Kanalı! kesinlikle girin! CheChatMan(Tıklayın ve java mucizesi ile mirc serverimize gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PsycHeDeLIC Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 OooO OooO o oOOO oOOoOO OoOOO OoooOOOoOO (eğer spirit speak açıksa tercümesi: Alla Alla, o alev sütunu nerden geldi göremedim?)[signature][hline]Trance Nation Member P.L.U.R! (wka Astral @ NBL) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 *!World has been saved*[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım [Bu mesaj theKingpin tarafından 20 January 2004 01:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar