Bowabe Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Şimdiye kadar Bria server'ında takılan hiç bi türke rastlayamadım ama buraya yinede guild tanıtımı yapıyım: http://kraytguild.kuyruk.com[signature][hline]Bowabe: Grenadeer, Creature Handler (Bria) May the force be with me! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madturk Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Yanlis serverdasin arkadasim, eclipse i bir dene , server turk dolu resmen belli bi saatte.[signature][hline]Madturk Master Buff Bot Eclipse RIP TOI 20*Master Jedi Whore Eclipse RIP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bowabe Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 biliyom türk dolu olduğunu kardeşim ben global takılıyom hehe.. belki burda da Bria'ya takılan türk vardır diye baktım..[signature][hline]Bowabe : Grenadeer, Creature Handler (Bria Galaxy) May the force be with me! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar