Apache Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 ya artık abartmıs hanı ozgur mozgurde unıversıtede cebını caldıracak tum sınıfı galyana getırecek hocada kıvıracak cus.. bu ozgur kızın ozgurlugu bızım ozgurlugumuzu kısıtlamaya basladıgında ozgur olunmuyor dıkkatınızı cekerım turkcell bı ısyana falanmı tesvık etmek ıstıyor anlamadım ozgurluk akımı falan cok durdular ehe aoo dırıı dımm dırı dım dımm en guzelı ragga oktay tek gecer ozgur kızı hatta ragga oktay dover bıle[signature][hline]|apache the taksimetre| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 butun turkcell reklam karakterlerinden tiksiniyorum açıkcası hah budur.[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coronius Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 kotu reklam.[signature][hline]yiyilen her kazık bir tecrübedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 yerinde bırakmak kavramı kalmadı turkcellde, oysa ki eskiden bunu daha ii ayarlardı[signature][hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 baydı , tutmadı reklam hala kasıyorlar[signature][hline]Küçük bir adada terk edildiniz. Ve ufukta hiç kara parçası bile göremiyorsunuz. Hangi 3 şeyin olmasını isterdiniz? zgrw, 13 January 2004 21:09 tarihinde demiş ki: Black pearl, Bloodmoss, Mandrake Root Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 tabi aslinda bit tüm üniversteliler ööle marjinal rengarenk saç ve kılık kıyafetler , derse değil club'a gider gibi okula gidip , her sınıfın demirbaşi olan DJ'imiz ile parti verip duruyoruz... alooo uyanın kardeşim üniveriste parti mekani değil .........[hline] türkcell'in tüm reklamlari aptal... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Ya Ben geçtim Onun bunun reklamını Ben REKLAMLAR yazısını görünce çıldırıyorum[signature][hline]....... ICQ=173110143 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 özgür kızsa ayşe de erkek mi ehiehi *!kendinden utanır doğallık bozulmasın diye silmez*[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 said: eagle_dnz, 18 January 2004 20:19 tarihinde demiş ki: özgür kızsa ayşe de erkek mi ehiehi *!kendinden utanır doğallık bozulmasın diye silmez* bu da olaya farklı bi bakış açısı :)[signature][hline]don't make me any number or you eat the king of motion. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 said: hired_gun, 18 January 2004 14:26 tarihinde demiş ki: tabi aslinda bit tüm üniversteliler ööle marjinal rengarenk saç ve kılık kıyafetler , derse değil club'a gider gibi okula gidip , her sınıfın demirbaşi olan DJ'imiz ile parti verip duruyoruz... alooo uyanın kardeşim üniveriste parti mekani değil .........[hline] türkcell'in tüm reklamlari aptal... hmm ee ya okunulan bölüm "clubberlık" bölümüyse? hayır yani bizde öyle çok adam var[signature][hline]wnJ0h!^3§ !u3§ Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 bölüm oyleyse çözüm bende ... alcaksin eline oole kızılcık sopasini , dizecen sıraya , sonra üzerindeki her "alternative genç" imaji parçasi için yermisin yemezmisin , bakalim geçmişlerindeki 16 ysk lık kaliomu kalmio mu ....[signature][hline]I love my solitude¹ ¹Yalnızlığımı seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 reklam kötü de hazırkart ta ki olay iyiymiş bir mesaj 1 kontür ha hmm *! kampuscell'e üye olmaya gider*[signature][hline]Yaradılmışı hoşgör,Yaradandan ötürü Mosquito, 08 December 2003 22:18 tarihinde demiş ki: daha fazla uzatmamanın anlamı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar