Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mechwarrior 4 mercenaries

Grudge

Öne çıkan mesajlar

bu oyunu oynayanınız var mı?
varsa her classta favori mechleriniz ve silah yüklemeleri nedir?
şöle diim:

light:genel amaçlı olarak Cougar süper bi alet. Osiris de iyi koşar. arenada Wolfhound. tipsizdir ama ppc yüklenir ölüm kusar.

medium:bushwacker ve shadowcat. bilimum ppc ve
gaus (tabii ki clan) taşırlar. daha da fena ölüm kusar. füzeleri seviyosanız Ryoken de baya korkunç.

Heavy:Uziel. bu da tipsiz ama omni mech. herzamanki gibi en ağır silahlar rulz (LBXAC20, Gaus, PPC vs.) ve eski güvenilir Madcat. bi çift ppc, bi çift LRM 20, iki large ya da dört medium
laser gerisi de heat sink. Arenada 2 Arrowlu ve iki Med.XPulse'lı bi madcatle bütün heavyleri rahatlıkla tamamladım. silahların hepsi clan tech tabi.

Assault:her zaman daishi. 3 adet LBXAC20 sadece 10 tane falan heatsink 4 tane yeni Small XPulse laserlardan (ya da 2 tane large XPulse laser), tercihen bi tane de Streak SRM koydunuz mu önünde kimse duramaz SRM yerine extra heatsink ya da armor da yüklenebilir. atlas falan dinlemez (az önce solaris VII grand championship'ini aldım söz konusu daishiyle) bi alternatif de yeni Sunder. bu da Omni. ama ben yaygın kullanım şeklinin aksine 4 Medium laser iki tane de 30ar cephaneli Arrow IV Cluster missile yüklüyorum. gene heatsinkleri az tutuyoruz. uzaktan süper snipe ediliyo. hauptmann da bu tür bişeye uygun.

konuyla ilgilenenlerin görüşlerini bekliyorum...[hline]Bloated goat prince of undeath, master of vampires and lord of spectres, Orcus, Grant me your crushing might and deadly power of your skull headed wand!
-Quah-Nomag The Skull King
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
multide oynayamadım malesef. ama single arenada cheng mi ne öyle bi çinli tip var. hep yanınızda çıkıyo çıkmasa da bi şekilde karşılaşıyosunuz. adamda vulture var. iki tane arrow yüklemiş. thunderbolt sanırsam. kodummu oturtuyor. hem heavy hem championshipte hep ilk 3te. onu çabucak öldürebilirseniz arenayı alabiliyosunuz. yoksa son ana kadar karşılaşmamaya bakıyosunuz. muhtemelen onu görüp özenmişlerdir. bi de mediumda bi eleman vardı ryokene 6 tane falan değişik çap ve ebatlarda MRM yüklemişti. ben de aynı konfigürasyonu yaptım ve ölümcül olduğunu gördüm. füzeler gerçekten iyi yani. ama LRM sux. MRM ya da Arrow kullancaksınız.

amaaaa favorim kesinlikle autocanonlardır. yükleyebildiğiniz kadar LBX ac yüklüyorsunuz makineye. her birini ayrı bi silah grubuna veriyosunuz. teker teker ateşliyorsunuz ve adam sallanmaktan nişan dahi alamıyor...[hline]The road remains wide open while your dreams are alive.
Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley
Sosyal ağlarda paylaş

Mercenaries ek paket değil ayrı bir oyun. Ben Blackknight'la oynardım en favori merc'im oydu. Onun dışında clan gauss bencede süperdir. Birde DfA deneyin derim. Kendisi Death From Above olur. Yapması çok zordur ama zıplayıp bir merc'in üzerine konmak demektir. Yere adamı pul gibi yapıştırırsınız :)[hline]If you can not run
If you can not hide
You fight to die
But old warriors do not die alone
Sosyal ağlarda paylaş

long tom çok gereksiz
mech commanderdakinin yarısı kadar bile efektif diil
eğer okadar tonu ayırabiliyosan arrow cluster kullan. çok daha güçlü ve güdümlü[hline]The road remains wide open while your dreams are alive.
Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...