Alcadras Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 evet patiler, yarın 2.midterm'e giricem sosyolojinin. terim worksheet'inden epey bi öğrendim yalnız anlayamadığım, türkçesini de bulamadığım bir kaç alengirli şeyler var, onları size sorucam. bildiklerinizi yazarsanız benim için çok iyi olur. Bias content analysis symbolic interactionism rationalization structural functionalist historical materialism Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 İngilizce biliyorsan wikipedia'ya bakmanı öneririm orda güzel açıklamış bunları. misal: http://en.wikipedia.org/wiki/Content_analysis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 ingilizce okuduğumdan anlamıyorum ki bir şey. türkçesini bilen varsa söylesin, feci makbule geçer. zira, türkçesinden de anlamıyorum ya neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar