FiXxXeR Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Kazaa dan pink floydun comfortably numb parcasinin live videosunu daha demin cektim.. Amanin bu nedir boyle.. Hic abartisiz saatlerdir dinliyorum/izliyorum Pink Floyd - Comfortably Numb (Live).mpg diye geciyor 97mb[signature][hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am.
crepuscolo Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 bende vardı zaten hani dinlerken eriyip bitersin ya işte o şekilde dinlediğim parçalardandır...[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi...
Berk Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 bi de siz filmdeki o kısmı izlemelisiniz, adam kendinden geçmiş bulunur arkada comfortably numb çalmaya başlar
lizardking Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 bendede onların 1 saatlik canlı performans cd si var haklısın adamlar yaşlı olmasına rağmen izleniyor...10 saat izlesen yeridir
lizardking Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 canlı performanslarında scorpionsun solisti deep purple ın gitaristi falanda çıkıyo sahneye dahada fazla zevk veriyor insana.... arkadan orkestrada eksik olmuyo tabi ... [Bu mesaj darkwingduck tarafından 19 January 2004 23:44 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj darkwingduck tarafından 19 January 2004 23:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar