slayer__ Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 bugun cillop gibi üç tane soru sordu fizik hocamız yapmadı da şimdi eve geldim yaptım iki tanesini birisi hala eksik (soruları sizler için çizdim bi de o harika paintimle ;)) V=1m/s ve V=9m/s ile aynı yükseklikten yatay olarak atılıyor iki cisim. O noktasında 90 derece açı ile çarpışıyor bu iki cisim. buna göre t=? S noktasından dik olarak 20m/s ile atılan cisim ikinci düzlemde N noktasına dik bir şekilde çarpıyorsa h=? V hızı ile atılan top mermisi dağ ile B açısı yapacak şekilde atılıyor. Merminin dağa çarptığında sadece yatay hızı olması için B ve Q arasındaki bağıntı ne olmalıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 abi şekiller çok kötü be :) bişey anlamadım yani :-P[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Sanki iyi çizse sölücen cevabını.. Çok geçti biz o konuları göreli.. Sıradaki soru varsa vektör sor. Keh keh.[signature][hline]ben jack'in mahvolmuş hayatıyım.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 ilk soruyu ilk başta 0,6 sn bulmuştum okulda pisagor kullanarak doğru cevap 0,3 bunu buldum açılardan ve onların sin değerlerinden yola çıkarak ikinci ve üçüncü sorunun cevaplarını vermedi bile =p ikinci soruya dokunamadım dokundumda işime yaramadı üçüncü soruyuda 2tanQ=tanQ+tanB/1-tanQtanB gibi bi bağıntı buldum bunu açınca işime yarayan birşey bulamadım (en son "tanB(x^2+2hmax^2)=hx" ve "hmax/x=tanQ" buldum) hm ayrıca sorular lise 2 fizik atışlar ile ilgili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 lise 2 yim en ağır basan ise fiziktir.. :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 bizimi zikiyosun git kendin yap ödevini .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Birinci sorudaki cisimler kırılır:P sonuncudaki ise dağda krater açıp geri geri yuvarlanmaya ve havan topunu ezicek parçalar yaratıcağı için gözlemci hesap kitabı yere atıcak ve yardıma koşucaktır akabinde o kağıtlar uçar dimi:)[signature][hline]Detaylı bilgi irc.stratics.com port 6667 #mix_reborn Mix Reborn Mirc Kanalı! kesinlikle girin! CheChatMan(Tıklayın ve java mucizesi ile mirc serverimize gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 pardon ya çözümlerime baktım gene 0,6 bulmuşum ilk soruyu =p nasıl 0,3 sn oluyor bulamadım acaba aşağı atlayıp yaşasam anlar mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 1. de doğru cevap 0.3 yanlız fizik hocanın kalıbına tüküreyim bunu çözemiyosa.[signature][hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Bilmiyorumki kafam çok karışık.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 çözemiyor demedim çözmedi derste dedim =) adam bayağa sağlam birisi zaten bıraktı çözün okulun açıldığı salı günü sınavınız var bir soru bunlardan birisine paralel olcak dedi. eğer derste çöze(n)bilen olsaydı ikinci dönemin ilk sözlüsüne 100 vericekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 olsun yinede nerde olursa olsun,çözemiyosa ayıp.:)[signature][hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz:Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Bilmiyorumki kafam çok karışık.?[Bu mesaj Ra_d tarafından 19 January 2004 22:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 2. soruyu 40m buldum[signature][hline]If only I could breathe to see the sun of May... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Bu soru koLay asLInda cisim eğik atI$ yaptIğI için atILdIğI yerdeki o çizigini hizasIna geLdiğinde hIzI Vo kadar oLacaktIr oradanda Vo hIzInI biLe$enLerine ayIrIr. Vo.sinx+1/2.g.t² den buLursun diye düşünüyorum :D[signature][hline]icQ=135954330Ema apLadan iyi QuoteEma apLadan iyi İmzaEma apladan iyi konu açmaSypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki: alayinizi operek uyandirayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 teşekkür ettim ra_d bayağa hoşmuş çözümün bayağada anlaşılır ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 önemli değil.her zaman :-)[signature][hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Bilmiyorumki kafam çok karışık.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 İşte ptck yardımlaşması..[signature][hline]ben jack'in mahvolmuş hayatıyım.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar