Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

fizik sorucukları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

bugun cillop gibi üç tane soru sordu fizik hocamız yapmadı da şimdi eve geldim yaptım iki tanesini birisi hala eksik

(soruları sizler için çizdim bi de o harika paintimle ;))

V=1m/s ve V=9m/s ile aynı yükseklikten yatay olarak atılıyor iki cisim. O noktasında 90 derece açı ile çarpışıyor bu iki cisim. buna göre t=?

S noktasından dik olarak 20m/s ile atılan cisim ikinci düzlemde N noktasına dik bir şekilde çarpıyorsa h=?

V hızı ile atılan top mermisi dağ ile B açısı yapacak şekilde atılıyor. Merminin dağa çarptığında sadece yatay hızı olması için B ve Q arasındaki bağıntı ne olmalıdır?

Mesaj tarihi:
abi şekiller çok kötü be :)
bişey anlamadım yani :-P[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki:
bidahaki pop stara bende katılıcam
şimdiden calısmalara basladım
2 kapkaç yaptım
6 adam dövdüm
3 lokantada kavga cıkardım
Mesaj tarihi:
Sanki iyi çizse sölücen cevabını.. Çok geçti biz o konuları göreli.. Sıradaki soru varsa vektör sor. Keh keh.[signature][hline]ben jack'in mahvolmuş hayatıyım..
kalh!ae
Mesaj tarihi:
ilk soruyu ilk başta 0,6 sn bulmuştum okulda pisagor kullanarak doğru cevap 0,3 bunu buldum açılardan ve onların sin değerlerinden yola çıkarak

ikinci ve üçüncü sorunun cevaplarını vermedi bile =p

ikinci soruya dokunamadım dokundumda işime yaramadı

üçüncü soruyuda 2tanQ=tanQ+tanB/1-tanQtanB gibi bi bağıntı buldum bunu açınca işime yarayan birşey bulamadım (en son "tanB(x^2+2hmax^2)=hx" ve "hmax/x=tanQ" buldum)

hm ayrıca sorular lise 2 fizik atışlar ile ilgili
Mesaj tarihi:
lise 2 yim en ağır basan ise fiziktir..
:)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki:
bidahaki pop stara bende katılıcam
şimdiden calısmalara basladım
2 kapkaç yaptım
6 adam dövdüm
3 lokantada kavga cıkardım
Mesaj tarihi:
Birinci sorudaki cisimler kırılır:P sonuncudaki ise dağda krater açıp geri geri yuvarlanmaya ve havan topunu ezicek parçalar yaratıcağı için gözlemci hesap kitabı yere atıcak ve yardıma koşucaktır akabinde o kağıtlar uçar dimi:)[signature][hline]Detaylı bilgi
irc.stratics.com port 6667
#mix_reborn
Mix Reborn Mirc Kanalı! kesinlikle girin!
CheChatMan(Tıklayın ve java mucizesi ile mirc serverimize gelin
Mesaj tarihi:
çözemiyor demedim çözmedi derste dedim =) adam bayağa sağlam birisi zaten

bıraktı çözün okulun açıldığı salı günü sınavınız var bir soru bunlardan birisine paralel olcak dedi. eğer derste çöze(n)bilen olsaydı ikinci dönemin ilk sözlüsüne 100 vericekti
  • Yeni Oluştur...