BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Kendinden emin olmakla alakalı değil bu durum,Bordo puan vermez sadece bu açıdan düşündüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 inter puan verir mi normalde? bence vermez ama vericek,aynı hesap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 biz yeneriz Panionios - Bordeaux maçı da berabere biter çıkarız bence ya da en azından çıkmalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 vien-panionios maçını izleyen biri olarak sölemeliyimki vien gerçekten çok kötü bitakım. panionios nerdeyse 90 dk tek kale oynadı ama çok beceriksizdiler.. gs maçında oldukları gibi. bulletride ın dediği gibi bu takıma bordo yenilmez ama inter psv ye maçı verir orda haklısın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 toggie said: Daha GG olmadık be. Son maç Bordeaux ile berabere kalırlarsa ya da yenilirlerse yine çıkıyor GS. avusturya takımını yenmesi durumunda gs nin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Berabere kalılarsa yenmemiz lazım, yenilirlerse beraberlik yetiyor bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 türk takımlarının ani gazlarına hastayım. hemen uefa'yı aldı galatasaray sezon başında. şimdi gruptan çıkabilecek mi belirsiz. senelerdir uefa'da gruptan çıkamadığımız için bizimle dalga geçen arkadaşlar, olası bir elenme durumunda ne diyecekler merak ediyorum. fatih terim'in özlü sözlerinden birisiyle yazımı bitiriyorum " dets dı fıtbıl, ids dı fıtbıl, evitiki samtik hepıns " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar