nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Valla wiime aşık oldum ki şu anda sadece wiisports var. Pazartesi red steel ve zelda da alınca harika olacak. Ocak'ta Ps3 de alıyorum. Daha önce de oynadım. Ben de hardcore gamerım ama wii tamamen ayrı bir olay. İnanılmaz eğlenceli. Kesinlikle ikisini de alma şansınız varsa ps3ünüzün yanına bir de wii koymalısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 http://www.gamespot.com/best-of/gameoftheyear/index.html?page=2 Oh mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Nintendo Amerika, bazı hit oyunların 2008 yılında çıkış tarihlerini duyurdu. Buna göre Wii için en son ertelenen '' Super Smash Bros '' 9 Mart'ta, '' Mario Kart Wii '' ve '' TT Games' LEGO Indiana Jones '' ise ilkbaharda satışa sunulacak. '' Port of Clover Studios Okami '' ve '' Artepiazza's Oppoona '' oyunları ise 25 Mart'ta raflardaki yerlerini alıcaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 elimde 100 civarı oyun var ama nerdeyse 1 aydır dokunmuyorum bu alete. varsa yoksa bilgisayar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 olay ssbb ve mario karttir... arkadaslari toplayip oynamasi en zevkli oyunlardan kanimca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Geçtiğimiz yıl PS2'de boy gösteren Okami Wii için gelecek. 25 Mart'ta raflardaki yerini almaya hazırlanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 ben yeni bir wii sahibi olarak oyun önerilerinizi bekliorm wiide kesin oynanması gereken oyunlar nelerdir. şimdilik sadece red steel im war bunu dısında zelda yı alıcam birde mario galaxyi alıcam baska onerilerinz warsa lutfen bana yardım edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Valla medal of honor seviyorsan alabilirsin ama ben call of dutyci olarak çok aşırı beğenmedim. Kontroller falan çok zevkli ama moh sonuçta bir cod'un zevkini vermedi bana. RE4 güzel bence türü seviyorsan alabilirsin. Metroid Prime 3 kesinlikle. Daha oynayamadım ama mutlaka oynayacağım. Bir de Madden NFL 08 var baya zevkli bence, online desteği de var moh gibi. O sporu seviyorsan, yada denemek istiyorsan alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 kesin alman gereken oyunlar: - Super Smash Brothers Brawl (sirf bu oyun konsolun satislarini tekrar alevlendirmeye basladi, japonyada oyun 800,000 satmis, daha ingilizce versyon cikmadi) - Mario Galaxy - No More Heroes - Warioware / Mario Party (eger parti oyunlarini seviyorsan) - Pes 2008 (cok farkli diger peslerden, martta cikiyor) - Zakk & Wikki - Guitar Hero 3 - Zelda - Mario Kart (henuz cikmadi, nisan deniyor, en keyifli multi oyunlardandir bu serideki oyunlar) - Metroid 3 Prime - Bilimum virtual console oyunlari - Bully (daha cikmadi cikacak yakinda) ve tabiyi ki - Star Wars: The force Unleashed (lightsaber sallamasyonlu oyun) Buyrun efenim :P cogu henuz cikmamis olsa da, ciktiklarinda saatlerinize mal olacak oyunlardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Ben de parti oyunu hiç oynamadım hoşlanıyor muyum bilmiyorum :D Nasıldır parti oyunları? ssbb de Mortal Kombat'ın şirin yaratıklarla olanı gibi dövüş mü ne tam olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 parti oyunu soyle, 4 kisiysen eger ve evdeyseniz ve biraz sarhossaniz dunyanin en zevkli olayina donusuyor... sacma sapan minigamelerle aptal aptal hareketler yapmak sacma gelse de ilk basta alisinca cok vahsi ortam olabiliyor. SSBB ise super smash brothersin son versyonu, SSBM bundan bir onceki versyon ve sirf bu oyun icin gamecubelar halen kuruludur sahibi olanlarin evinde. Oyun dovus oyunu ama bildigimiz hp barli, combolu vs degil... karsi tarafi dovdukce yuzde olarak barlari doluyor ve daha cok doldukca havada daha uzun sure kalmaya basliyorlar ve daha uzaga ucmaya basliyorlar, amac rakibi haritanin disina gondermek veya assaga dusurmek, haliyle sersemledikce ayakta kalmak zorlasiyor :) Oyunun karekterleri bildigimiz nintendo karekterleri + bir cok yeni yuz de var... mesela mgs den solid snake, sonic, pokemon karekterler vs. oyun eglenceli ve 4 kisi oynadiginda acaip keyif veriyor, japoncasini oynuyorum su an ve aldigim maksimum duzeyde ki yakinda ingilizcesi de cikiyor eksik etmemek lazim. gamespot veya ignden smash brothers yazip okuyun, ilk basta bebe dovus oyunu gibi gozukse de, gayet keyifli anlara sahne olabiliyor oyun ve profesyonel ligleri bile var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 4 taneyi geçtim bende sadece bir wiimote + bir nunchuck var. Bu oyunlar online da oynanabilir mi yoksa nunchuck şart mı? Ayrıca warioware smooth moves oynadın mı? Oyungezer pek övmüştü garip ama güzel bir oyun diye. O konuda bir fikrin var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Warioware smooth moves iste, sacma bir oyun ama zevkli. Boyle anlamsizca garip garip harketler yaptiriyor, 4 kisi oynayinca keyifli :) Tek wiimote, tek nunchuckla olmaz bu isler kanka, alacan 4 wiimote'u, 4 nunchuk ve 2 virtual console controlleri, anca keser... sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 O kadar param olsaydı direk PS^alırdım zaten. Yazın alıcam gerçi onu da muahha :D Bilgisayarı da süper yenilemeyi düşünüyorum, Crysis'i herşey en üst seviyede 40fpsyle çalıştıran canavar bir sistem istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 valla bilgisayarima yeni anakarti, islemci ve ekran karti almak icin para biriktirmistim, o parayla xbox ve wii aldim, simdi bi de ps3 alcam insallah 2 haftaya falan, sahibinden.com dan da hep ucuza buldum 0 ve pisman degilim. bilgisayarda oyun oynamama gerek kalmadi artik :) tavsiye ederim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Valla Wii'yi 360YTL'ye aldım gittigidiyor'dan sıfır. Ama wiimote-nunchuck fiyatları çoook uçuk. Bu da wiinin eksilerinden biri bence. Fazla kazık olmuş o fiyatlar. Daha ucuz olmalı. Çok para bulmazsam beleşe almam valla 2. bi wiimote. Bulursam parasını üstüne atlarım hemen o ayrı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 www.playasia.com o zaman :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Wii için bölge sorunu olmayacak artık. Çünkü Wii'ninde artık bir freeloader'ı var. Bu freeloader'a sahip olarak bölge neresi olursa olsun hiç bir problem yaşamadan oyun oynayabileceğiz. Bununla birlikte Gamecube oyunlarını da sorunsuz bir şekilde oynayabileceğiz. Avrupa satış fiyatı €9.99'dır. Ürün ile ilgili bilgi almak ve sipariş vermek için tıklayınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 PAL Wii fiyatlerı düşebilir bunun üzerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 du bak şunu da koyayım heman Nintendo Wii Has More Uses Than Just as Game said: Nintendo's popular Wii game system has sold more than 20 million units around the world. Its popularity comes from a unique wand-like device that players use to control a video game. Some players have suffered injuries while using the device, but others have benefited. Elderly people use the Wii to stay active and some doctors use it to train for surgery. haberlerde görmüştüm bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 lol o train for surgery de kesin trauma centerdir. super oyun adami kesip ameliyat ediyon wii motela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Wii Fit Türkiye'ye geliyor; Japonya'da çıktığı 1 Aralık'tan bu yana 2 Milyon adet satılan Wii Fit, 25 Nisan 2008'den itibaren Wii Denge Tahtasını'da içeren paketi ile birlikte Amerika'dan önce Avrupa ile aynı anda Türkiye'de de satışa sunulacak. Wii Fit KDV dahil 199 YTL. ile raflarında ki yerini alıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Beklediğimden ucuzmuş. Ben 250 YTL gibi bir fiyat bekliyordum Türkiye standartlarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ppoyr Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 no more heroes un pal versiyonunu bulabilen oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar