Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wii

RabbiT

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya şimdi kol+nunçuk var
boıard var

bir de kola takılan wiiplus var ama denemedim keza henüz wiiplus gerektiren oyun oynsamadım.. o kadar.. board almana da gerek yok hani bizde paket indirimi yapmışlardı öyle almıştık

bu arada wii den allah allah grafikler bekleme hoş zaten bir iki oyun görmüşsündür

ama o wii remote deneyimi bence game pad olayından çok daha iyi

özellikle çocukken eline oyun kumandasıyla araba sağa gittimi sağa yatan sola gittimi sola yatan insanlar için çogzel ve eğlenceli
Mesaj tarihi:
CoD var mario kart, mario galaxy, avatar (kötüydü avatra ya), ice age 2-3, zelda

bir ara bu zombi öldürmeli var ondan alıp çift tabanca takılmak istiyorum :P

bu arada mario kartla online fln da oynuyorum.. elin gavuru güzel oynuyor daha birinciliğim yok
Mesaj tarihi:
bana sor sen gene sorucagini :p

ildenizi cok tecrubesiz gordum eheueheu, metroid oynamamis daha :D

wii mote a cok heves etme, tirtligini anca oynayinca anliyorsun, force unleashed de bir halta yaramiyor, motion plus oncesi oyunlari 1 e 1 hariket algiliyamadigindan kilicli dovys oyunlarinda filan rastgele sag sol yapiyorsun genelde

wiimote konsept olarak guzelde cok ugras yapimci icin, ugrasmiyorlar yeteri kadar
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
yaw bende 3 senedir ps3 var eskiden deli gibi oynardım ama şimdi öyle oturup ciddi ciddi oyun moyun oynayamıyorum zevk alamıyorum sadece fılm ızlemek ıcın kullanıyorum ps3 u

oyle arada acıp eglencelık salak sacma seyler oynamak istiyorum, wii bu ihtiyacımı karsılar mı ?

ps3 u satıp wii almayı dusunuyorumda
Mesaj tarihi:
Wii nasi bisey biliyon mu, simdi boyle pek hardcore oyuncu olmamis hayatinin hic bi evresinde, oyundan aldigi keyif pes olsun, basit shootemuplar olsun boyle adamlarin gidip bi ton para verip iyi bi pc toplattiktan veya konsol aldiktan sonra; "lan ben gamer degilim ki, casual gamerim ben" diye farkina varip aldiklari cihaz. en basta bunu alsalar hic bole olmicak. ha onu gectim, bari git xbox al, ucuza nextgenleri de oynarsin.
Mesaj tarihi:
yok yok benim tepkim sana degil jacabo yanlis anlama, burada blackzovich midir nedir o tip adamlar da boyle adamlar aslinda da kabullenemiyorlar. onlara ibret niteliginde.

benim sana onerim ise, casual istiyorsan evet wii al. ama oldu ki, goruntusu beni tatmin etsin ve casual olsun diyosun; o zaman git bi tane xbox al. wiinin goruntuleri sorun teskil etmeyecekse sayet, on numara keyifli oyunlari var, en eglence barindiran konsol su anda
  • Yeni Oluştur...