Zerokull Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Tbsf universite ligi takimlarindan Bilkent Judges ilen Ankara Cats 1 aralik 2007 cumartesi gununde Bilkent cim sahada karsilasicaklar bizzate ben sahada olucam seyirci olarak gelmek isteyen herkesleri bekleriz efenim... Yenen takim playofflara cikicak macinda oyle bir guselligi var. Etkinlik:Bilkent-Ankara maci Tarih-01/12/2007 Saat:12:30 Mumkunse pati meetinge cevirelim oradanda bilkente waffle yemeye gecilebilir falan filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Mac Cumartesi deil pazar gunune alinmistir... Basligi 2 Aralik olarak deistirirse mod arkadaslar cok sevinirim... Saygilar sefkiler herkeslere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Geleyim ben ne zamandır izlemiyorum maç, buluşma işini falan öm den hallederiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 rakip takımıma burdan güzel ve sakatlıksız bir maç diliyorum, çok güzel bi maç olucak kanımca herkesi bekleriz./judges #49 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 ya konuyu dagitmak istemiyorum ama, bu takimlarin isimleri niye ingilizce ? judges vs cats .. uzucu bi durum. basarilar iki takimada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar