Farinal Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Bir sürü topicde başlayanlar, gelecekler, gidenler vs var ama burdada şuanda oynayanlar isimlerini ve serverlarını yazsın ki oyunda birbirimizle iletişime geçebilelim. Cann (soyadı unuttum) - Chimera - BH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Eclipse nickim anron soenin serverda cok aktif degilim ama emuda gayet aktifim takiling seklinde takiling yapiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shalafi Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 anron hala mı oynuyosun :D bi TKM ruhu aşıladık sana kopamadın gitti.. ömür bitti hala swg diyosun.. evlen çoluk çocuga karış ne işin var daha yeter :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 swciler olmez swg bitmez...ayrica sen bana rifleman ruhu asiladin bi kere tkmyi 50 yilda kastim ben ama senin gazinla rifle 1.5gunde bittiydi :D ayrica orjinale cok nadir giriyom ben emudayim ya develepoerlarlada kanki ioldum takiliyoz :D sagolsunlar test yooklen bile girmeme izin veriyolar pvp yapip duruyoz bole pvpye dvm edersek bitmiyce emu :D emunun bitmeme sebebi benim puhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shalafi Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 e takıl ozman sen :D ben shadowbane e sardım yeniden süper egleniyorum gelirsen beklerim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 commanda/combat medic hayalimi gerçekleştirebilicem galiba sonunda. başlayabilsem bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 hmmm ok bi arastirayim o zaman shadowbanei sen cagiriyosan bi bildigin vardir :D denemek laxim :D king ins gerceklestiridin ama rifleman ve combat medic daha iyi hem mind daha az yani adamin bayilmasi daha kolay hemde menzili daha fazla commando kisa menzil olayindan uzaktan dalanan karsi dagilabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shalafi Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 araştırmana gerek yok be :D genel mmo ya gir burda orda SHADOWBANE ÜCRETSİZ OMFG! şeklinde bi başlık var orda annatmış napıcagını çabık ama lvl 20 oldum bilen :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 ok bakarııkkk araştıram bakam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 emre karışıyodu çoluk çocuğa zaten direkten döndü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 saptırma konuyu shewkycim canım bitanem :S saka maka direk yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 peki sdfsf tam yükledim patchleri yaptım bilgisayarımı kapadım bidaha açılmadı CURSE OF SOE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar