Lindoras Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Offical forumlara şöyle bir göz gezdirdim ama birşey bulamadım bilmiyorum belkide dikkatli taramadım fakat daha önce saat 02:00'de arena update yapılmaktaydı. Oyun saati 02:15 olduğu halde henüz update edilmedi. Saat 03:00 civarında mı yapılacak yoksa bakım sürecine girilmesiyle beraber hem bu haftalık güncelleme işlemleri hemde yeni sezon sebebiyle ratinglerin sıfırlanması aynı anda mı gerçekleşecek ? Konu hakkında bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim. Teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Büyük ihtimalle öyle olacaktır, honor'lar update oldu çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lindoras Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Bende öyle düşündüm ama emin olamadım, teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar