chris Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 pc e format attım ...limewire kurdum indireceğim parçayı search kısmına yazıyorum ..search dediğim zaman mesela justin timberlake yazıyorum search basıyorum 1 tane parcasını buluyor hangi sarkıcı olursa olsun ve hemen yukarısında şöyle birşey yazıyor "only search results with a are official limewire communications." More info link vermiş tıkladığım zaman http://www.limewire.com/support/virus_warning.php? sayfasına yonlendiriyor hicbisi anlamadım yardımcı olurmusunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Limewire'ı kendi sitesinden mi yükledin ? Gg uyarısı veriyo gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Bundan bahsediyosun Normal downloadlarla alakalı değil, limewire updatelerini limewire dan çeken kişiler için yapmışlar güvenlik uyarısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar